Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Care este zodia de care te îndrăgostești la prima vedere. Nu o vei putea uita

Fiecare persoană reușește să se îndrăgostească măcar o dată iremediabil de o persoană. Iată care este zodia de care te îndrăgostești fără scăpare și pe care nu o vei uita niciodată.

Fiecare zodie caută alte calități la partenerul de viață. Iată ce te atrage cu adevărat la partenerul tău:

Nativul zodiei Berbec se va îndrăgosti profund de un Leu, deoarece va simți din primul moment o chimie între ei. Energia și extravaganța Leului îl vor atrage ca un magnet pe nativul Berbec.

Cât despre nativul zodiei Taur, acesta se îndrăgostește iremediabil de un nativ al zodiei Fecioară. Cei doi sunt două firi extrem de practice și tot ceea ce cer de la viață este să aibă un trai liniștit și fără griji, iar împreună îl găsesc.

Nativii zodiei Gemeni nu ar putea să se îndrăgostească pentru totdeauna decât de un nativ al zodiei Vărsător. Împreună vor avea cele mai interesante discuții și se vor provoca permanent mental.

Citește și: Zodiile care au o misiune specială pe Pământ

Nici nativii zodiei Rac nu stau degeaba și se pot îndrăgosti iremediabil de un nativ al zodiei Scorpion, fiind fascinați de misterul Scorpionilor și de provocările pe care i le aduce.

Nativii zodiei Leu se simt cel mai bine în preajma unui Berbec și nici nu este de mirare, căci ambii sunt pasionali și au aceleași pasiuni. Fac mereu primul pas și nu se gândesc niciodată la eșec.

Nativii zodiei Fecioară au nevoie alături de ei de persoane ambițioase și serioase și le pot găsi în persoana nativilor zodiei Capricorn cu care pot face o echipă fantastică.

Balanțele, în schimb creează conexiuni puternice cu nativii zodiei Gemeni, de care se simt atrași încă din prima clipă. Iubesc să călătorească și să cunoască permanent lucruri noi.

Nici nativii zodiei Scorpion nu scapă de fiorii dragostei, iar lângă un Taur se simt cel mai bine. Chiar dacă sunt complet diferiți, tocmai acest lucru îi atrage cel mai mult.

Săgetătorii, în schimb, au o conexiune incredibilă cu un nativ al zodiei Berbec, deoarece împreună pot cuceri lumea în fiecare zi, întreaga viață.

Capricornii nu vor putea fi fericiți niciodată decât alături de un nativ al zodiei Rac, deoarece împreună pot construi lucruri pe care separat nu ar putea vreodată.

Nativii zodiei Vărsător se simt perfect alături de un nativ Balanță, care este inteligent, curios și are diplomația necesară pentru a menține o relație.

Peștii, în schimb, adoră felul de a fi al nativilor Taur, pentru că sunt persoane practice și au aceleași interese cu ale lor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top