Connect with us

Revistateo.ro

FANTASTIC. N-ai sa crezi de ce au dat-o afara pe aceasta femeie din avion!

Inedit

FANTASTIC. N-ai sa crezi de ce au dat-o afara pe aceasta femeie din avion!

Lisa Carter-Knight se afla in avionul care zbura de la Philadelphia la Boston, SUA. Aceasta a insinuat ca pilotul avionului ar fi putin cam cherchelit, motiv pentru care s-a recurs la proba de verificare a alcoolemiei, pasagerii asteptand o perioada buna de vreme pana la confirmarea rezultatelor. Asta pentru ca nu doar pilotul acelui avion a trecut testul, ci toti pilotii care se aflau pe aeroport in acel moment.

Lisa a plecat spre Boston pentru a-si putea vedea mama bolnava si nimeni, nici macar ea, nu poate explica de unde i-a venit ideea ca pilotul ar fi baut, de vreme ce rezultatele testului nu au confirmat acest lucru. Femeia a fost data afara din avion pentru marturie mincinoasa.

Pilotul a aflat de conversatia de pe Twitter dintre Lisa si un alt pasager si s-a vazut nevoit sa demonstreze ca meseria pe care o are este una demna si nu o pangareste sub nicio forma. Pentru a-si demonstra seriozitatea a evacuat la inceput tot avionul in scopul realizarii testului care sa demonstreze ca este baut sau nu.

Dupa cateva ore de la petrecerea acestei situatii stanjenitoare, Lisa si-a informat in continuare familia pe Twitter speculand faptul ca pilotul ar fi baut. Compania aeronautica si-a motivat decizia prin care Lisa sa nu mai participe la zbor prin faptul ca poate crea panica pe avion si prezinta „un element serios de nesiguranta”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top