Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 22 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 22 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru astăzi, pentru fiecare zodie în parte. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Ai nevoie de niște reconfirmări, iar o persoană mai în vârstă și mai experimentată poate veni astăzi fix cu soluția de care ai nevoie. Va fi de mare ajutor ce vei afla. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Simți nevoia să petreci mai mult timp cu persoana iubită și să aveți parte de niște discuții foarte importante pentru viitorul vostru. Așa veți ști încotro vă îndreptați. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Ești într-o perioadă a vieții tale în care trebuie să asculți mai mult de ce îți spun ceilalți, mai ales superiorii. Cu această ocazie vei primi niște sfaturi foarte bune. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Nu te mai gândi la lucrurile care nu merg bine în viața ta în acest moment, ci încearcă să îți faci mai multe planuri de viitor, pentru că nu știi ce persoană specială poate apărea în ele. Numărul norocos al zilei este 5.

LEU: Ascultă-ți instinctul astăzi, pentru că așa vei ieși din niște situații neașteptate. Tu știi mai bine ceea ce îți trebuie în acest moment și e o lecție care îți prinde bine. Numărul norocos al zilei este 4.

FECIOARĂ: Nu cere explicații astăzi dacă nu ești pregătit să dai, la rândul tău, niște răspunsuri. S-ar putea ca unei persoane din jurul tău să nu îi placă atitudinea ta. Numărul norocos al zilei este 1.

BALANȚĂ: Ascultă-ți sufletul astăzi, înainte de a lua niște decizii pe care le poți regreta pe viitor, mai ales dacă este vorba despre persoana iubită. Nu te grăbi. Numărul norocos al zilei este 11.

SCORPION: Nu face niște cumpărături inutile astăzi, dacă nu ai nevoie neapărat de acele lucruri. S-ar putea să descoperi zilele următoare niște lucruri pentru care nu vei mai avea bani. Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Evită discuțiile în contradictoriu cu șefii astăzi, pentru că pot ieși scântei și nu ai nevoie de astfel de momente, în prag de sărbători. Amână aceste discuții. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Poți primi un ajutor din partea unei persoane la care nu te-ai fi așteptat. Cu siguranță că va fi o mare surpriză pentru tine și vei aprecia acest gest atât de frumos. Numărul norocos al zilei este 3.

VĂRSĂTOR: O persoană din trecutul tău îți poate propune o întâlnire, iar vestea te va lua prin surprindere. Gândește-te foarte bine dacă este înțelept să o accepți sau nu. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: Nu mai pune la suflet tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și fii mai deschis în fața persoanelor care încearcă să îți atragă atenția în ultima vreme. Numărul norocos al zilei este 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top