Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Radu de la MPFM și-a cerut în căsătorie iubita de față cu toată lumea

Radu de la MPFM (Mireasă pentru fiul meu) a emoționat-o până la lacrimi pe iubita lui, Beatrice. Acesta a cerut-o în căsătorie în aeroport, iar ea, evident, a zis DA.

Beatrice a primit pe lângă inelul de logodnă un frumos și mare buchet de trandafiri. Pe rețelele online au apărut mai multe imagini cu momentul extrem de emoționant la care au asistat cei care se aflau în aeroport.

Vizibil emoționată, tânăra a lăcrimat și a simțit că a fost cea mai frumoasă zi din viața ei. Radu și-a făcut mult curaj pentru un asemenea gest. Și-a învins toate fricile, de înțeles, așa că a făcut marele pas.

Mireasă pentru fiul meu a fost un reality-show matrimonial din România produs de Sinevizyon TV Production. Prima emisiune a fost transmisă pe 29 august 2011 pe canalul Antena 1.

Competiția este prezentată de către Paula Chirilă, iar în trecut a fost prezentată de artista Mirela Boureanu Vaida. Aceasta este asemănătoare cu emisiunea Noră pentru mama, transmisă pe Kanal D. Ultima editie a show-ului a fost pe 4 martie 2017.

Un grup de oameni (fete și băieți, cu sau fără mamele acestora) trebuie să locuiască într-o casă special construită. Aceștia sunt izolați de restul lumii și nu au acces afară. Concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat.

Aceștia sunt nevoiți să poarte microfoane cât timp se află în casa respectivă. Fiecare ediție durează aproximativ un an, intrând în competiție 41-51 de concurenți pentru a se căsători.

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia, de acum un om la casa lui

Presa mondenă: Dan Chișu se însoară cu Alina Chivulescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top