Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 25 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 25 noiembrie 2018. Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi care este zodia care va avea o zi de vis.

BERBEC: Fă pace cu trecutul tău astăzi, ai nevoie de o zi în care să te relaxezi și să te gândești la planurile de viitor pe care le-ai lăsat pe locul al doilea. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Nu mai fi influențat de părerile celor din jurul tău, deoarece s-ar putea să faci o greșeală astăzi pe care o vei regreta pentru mult timp de acum înainte. Numărul norocos al zilei este 8.

GEMENI: Ziua de astăzi poate veni cu o surpriză extrem de plăcută, pe care ți-o vei aminti pentru toată viața. Persoana iubită sau cineva apropiat poate să îți dea o veste pe care o așteptai de mult timp. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Nu îți mai vezi capul de treburi. Poate ar fi bine să iei o pauză și să faci ceva numai pentru tine și pentru sufletul tău. Ceva care să te bucure și să îți ofere multă liniște. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Reîntâlnirea neașteptată cu o persoană din trecutul tău te poate lăsa astăzi cu multe întrebări fără răspuns, așa că ar fi bine să lămurești situația cât ai ocazia. Numărul norocos al zilei este 3.

FECIOARĂ: Ascultă-ți instinctul astăzi, în legătură cu persoanele cu care interacționezi. Printre ele sunt și persoane care îți vor numai binele, complet dezinteresat. Ține-le în viața ta. Numărul norocos al zilei este 5.

BALANȚĂ: Nu mai amâna niște răspunsuri pe care le ai de dat astăzi, deoarece s-ar putea să intri în niște conflicte din cauza nesiguranței tale. Spune negru pe alb ce te deranjează. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Ai nevoie de mai mult timp cu persoana iubită, iar o ieșire la restaurant, la film sau în parc vă ajută să vă descoperiți și să vă exprimați și mai bine sentimentele. Numărul norocos al zilei este 7.

SĂGETĂTOR: Întâlnirea cu niște rude te poate bucura foarte mult și, de asemenea, poate fi momentul să afli niște vești frumoase de la ele. Un nou bebeluș în familie sau vestea unei căsătorii sunt lucruri care te vor încânta. Numărul norocos al zilei este 1.

CAPRICORN: Nu îl mai pune pe nu în față și ai mai multă încredere în forțele tale și în puterea ta de convingere. Vei vedea că totul depinde doar de tine pentru a fi fericit. Numărul norocos al zilei este 3.

VĂRSĂTOR: Înconjoară-te de oamenii care îți aduc în fiecare zi bucurie și renunță la cei care par că te trag în spate. Pierzi prea mult timp nefiind fericit, așa cum ar trebui. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: Ascultă-ți inima în fiecare decizie pe care o ai și discută deschis cu cei din jurul tău despre problemele care te deranjează. Numărul norocos al zilei este 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top