Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cum arată Ioana Tufaru după ce a slăbit 63 de kilograme

Ioana Tufaru s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele în plus. Fiica Andei Călugăreanu a reușit să slăbească mai bine de 60 de kilograme cu ajutorul unei inel gastric.

La un an și ceva de când i-a fost montat inelul gastric, Ioana a reușit să slăbească peste 60 de kilograme, acum având 100.

Ioana este fericită pentru că acum merge fără dificultate și nu mai obosește atât de repede ca până acum.

„Toți ne supărăm părintii, asta nu înseamna că nu-i iubim!!!! Și eu câte trăznai am făcut, o supăram și eu pe mama, dar o iubeam și o iubesc și acum!”, a declarat la un moment dat Ioana în memoria Andei Călugăreanu.

Dacă despre mama ei are cuvinte de laudă, despre tatăl ei Ioana a spus lucruri îngrozitoare: „M-am bucurat cand a murit tata. Mi-a distrus viata. A fost un dusman, nu un parinte. Nu i-a pasat de mine. Mi se parea ca ma uraste… Si nu o sa uit niciodata ce mi-a facut cand aveam 16 ani. Atunci am vazut un demon…

A ajuns acasa beat, cum se intampla deseori, si intr-o seara s-a dat la mine. Duhnea a alcool! Abia am reusit sa scap, m-am inchis intr-o camera. Va dati seama?

Propriul meu tata a vrut sa ma violeze. Ulterior, i-am reprosat comportamentul si mi-a zis ca totul s-a intamplat in imaginatia mea. Eu vreau sa ma port cu Luca exact cum s-a comportat mama cu mine.

Vreau sa ii fiu nu doar mama ci si prietena, sora si sprijin. O sa-l sustin intotdeauna si o sa am grija sa nu-i lipseasca nimic, in special afectiunea”, a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Ștefan Bănică, leit celebrului artist. Cu ce se ocupă

Estetician: Viorica Dăncilă și-a făcut operații estetice

Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top