Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Pe Sfântul Mormânt din Ierusalim a apărut un semn al Apocalipsei

De peste 2000 de ani, Sfântul Mormânt din Ierusalim este un loc unde zilnic zeci de mii de credincioși vin să se roage pentru sănătate și pentru împlinirea dorințelor.

De-a lungul timpului, pelerinii au avut parte de tot felul de surprize în acest loc special pentru creștinătate De Sfântul Mormânt din Ierusalim este legat un obicei care are loc an de an, însă nu acesta a fost cel care i-a uimit pe oamenii aflați la fața locului.

În urmă cu câteva luni, aceștia au filmat un moment care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Din Piatra Ungerii, piatra pe care Iisus Hristos a fost temporar pus după ce a fost răstignit, oamenii au observat că să fi început să curgă sânge și au filmat acest moment.

Imediat după ce a ajuns pe internet acest filmuleț, oamenii au început să se contrazică. În timp ce unii spun că este o minune apariție, alții spun că ar fi un semn al Apocalipsei și că vom asista la sfârșitul lumii.

De Sfântul Mormânt mai este legat un moment special pentru creștini

În Sâmbăta Mare, înainte de Paști, credincioșii primesc de aici Lumina Sfântă, prin intermediul unui obicei considerat o adevărată minune. Această lumină Sfântă este considerată un miracol al ortodoxiei, care se întâmplă în fiecare an de Paşti la Ierusalim când, în timpul Vecerniei Mari din Sâmbăta Mare, între orele 12,30 şi 14,30, deasupra Sfântului Mormânt se aprinde un foc care se pogoară din cer, manifestându-se diferit în fiecare an şi care în primele minute nu frige.

Patriarhul desigilează intrarea în Mormânt şi pătrunde în prima încăpere, în „Capela Îngerului”, însoţit – conform tradiţiei – numai de un arab de religie islamică.

Mai departe, patriarhul intră singur în încăperea propriu-zisă a Mormântului şi îngenunchează în faţa lespedei. După rugăciune, cei care sunt în biserică observă o lumină precum un fulger, care vine prin cupola care se află deasupra Capelei Sfântului Mormânt.

Acolo, această lumină ajunge la lespedea Sfântului Mormânt, unde aprinde vata care este presărată deasupra.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top