Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 24 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 24 noiembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 24 noiembrie 2018

BERBEC: Petrece mai mult timp cu persoanele din jurul tău pentru că au nevoie de tine mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Nu te teme. Totul va fi bine. Trebuie să ai mai mult curaj, să riști. Cine nu riscă nu câștigă. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: E timpul să te relaxezi, să te bucuri de viață, să faci doar ceea ce îți place. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Poți să faci mai multe decât ai crede. Trebuie doar să te organizezi mai bine, să îți împarți timpul cu cap. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Pune-te pe primul loc indiferent ce spun cei din jurul tău. Mereu vor exista oameni invidioși. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Trebuie să te odihnești mai mult, să îți refaci bateriile, să te pregătești pentru o etapă superbă a vieții tale. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Pleci la drum cu foarte mult entuziasm. Petrece timpul cu familia. Ascultă-i, oferă-le un sfat bun și ajută-i pe ai tăi. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Nu te compara cu cei din jurul tău. Fiecare are ceva special, fiecare e unic în felul său. Este momentul să te bucuri de viață așa cum este ea. Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Faci pe dracul în patru ca toate lucrurile să iasă bine, ca totul să se rezolve și îți iese în cele din urmă. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Ai răbdare cu persoanele din jurul tău și pregătește-te pentru câteva confruntări serioase azi. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Nu arunca vorbe în vânt căci ar putea exista persoane care să fie rănite de efuziunea ta. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI: Tu ai harul de a schimba lucrurile cu un singur cuvânt. Dacă e pentru o cauză nobilă, nu mai sta pe gânduri! Numărul norocos al zilei: 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top