Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 26 noiembrie 2018: Zi aglomerată pentru Raci

Astrologul Remus Ionescu a realizat principalele previziuni astrologice pentru ziua de 26 noiembrie 2018. Iată ce le așteaptă pe zodii!

Horoscop Remus Ionescu 26 noiembrie 2018

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – Berbec

Veti fi poate nevoiti sa completati o documentatie sau o cerere depusa anterior astfel incat sa poata fi aprobata. Dor de cei dragi aflati departe; se intrevede posibilitatea de a va revedea mai devreme decat era programat ori sa stati mai mult impreuna.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – Taur

Posibila rezolvare ce tine de sfera financiara: obtinerea unui credit, reesalonarea unor rate, acces la fonduri nerambursabile sau obtinute in conditii avantajoase. Posibil sa aflati, in sfarsit, detalii ce va permit sa intelegeti un eveniment marcant din trecutul vostru.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – Gemeni

Intalnire de bun augur cu o persoana cu care sunteti compatibili in afaceri sau chiar in plan sentimental, iar un obiectiv comun va poate apropia si mai mult. Investitie inspirata: ar putea fi vorba despre cadouri de efect si de calitate la preturi convenabile.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – Rac

O zi aglomerata, cu destule satisfactii insa: lucrurile par sa mearga snur, apar la momentul oportun mana de ajutor de care aveti nevoie sau ideea salvatoare. Intelegeti eventualele semnale trase de corpul vostru si veti sti la ce anume sa renuntati: alimente, obiceiuri sau alte cele.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – Leu

O stare de bine, incredere in voi, chef de viata si veti aprecia voi in ce masura o chestiune nerezolvata merita un raspuns imediat. O perioada de varf pentru artisti, pentru sportivi, dar si cei care sunt proprii lor manageri.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE – Fecioară

Idei noi pentru un vis al vostru mai vechi pe care nu ati reusit sa vi-l realizati din diverse motive. Posibil sa primiti o prima transa dintr-o intelegere contractuala, discutati despre bonusuri pentru atingerea unor performante. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top