Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Răzvan Simion și Lidia Buble, nași de botez

Răzvan Simion și Lidia Buble formează unul din cele mai urmărite cupluri de la noi. Cei doi trăiesc de ceva ani o frumoasă poveste de iubire, iar fiecare declarație pe care o fac despre viața lor devine știre în presa mondenă.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dat de înțeles că s-ar fi căsătorit în Maldive cu artista care a scos recent o melodie dedicată iubitului ei.

Cu toate acestea, chiar dacă nu este sigur că porumbeii s-au căsătorit, cei doi vor ajunge în fața altarului dar ca nași de botez.

„Noi o să botezăm prima noastră finuţă, pe care o cheamă Lidia. Dacă era băiat, trebuia să-l cheme Răzvan şi Dani”, a mărturisit Răzvan Simion, în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”, stârnind câteva râsete, dar şi aprecieri.

Simion a cerut-o în căsătorie pe Buble

În urmă cu câteva luni, cei doi au mers în vacanță și toată lumea a crezut că cei doi s-au căsătorit în secret, deoarece Lidia a ales să poarte o rochie albă.

Vedeta a dezvăluit că nu s-a întâmplat nunta, dar că a avut loc o cerere în căsătorie, într-un cadru intim. Lidia și Răzvan erau la cină, atunci când prezentatorul TV i-a pus marea întrebare.

„El mi-a spus de mai multe ori, dar nu a avut loc cererea oficială. Se întâmpla seara, la o cină, când ieşeam în oraş. Îmi mai spunea: „Auzi, vrei să fii soţia mea?”. Da, la cină, nu aşa oficial.”, a declarat Lidia cu zâmbetul pe buze pentru Viva!

Ea ştie că peste ceva timp va veni şi cererea în căsătorie, cea oficială. Îl consideră pe Răzvan un om foarte inventiv şi cu siguranţă o va surprinde.

„Răzvan este un om foarte diferit şi are idei foarte originale, face chestii la care nu m-am aşteptat un minut.”, a completat artista.

Aceasta a dezvăluit că nu se grăbește, însă, să facă acest pas.

„Când va fi cazul am să vin eu şi am să spun. El îşi doreşte, îmi doresc şi eu, dar sunt prea copilă deocamdată, sunt prea mică. Deşi am 25 de ani, simt că am 14. Mai vreau să copilăresc puţin. Mi s-a spus că voi trăi foarte mult pentru că nu am nicio grijă. Sunt simplă, aşa cum sunt eu sincer. Vreau ca oamenii să mă iubească aşa cum sunt eu.

Asta e cumva cheia succesului, să laşi oamenii să te cunoască aşa cum eşti tu… Dacă eşti bun şi oferi bunătate Dumnezeu are grijă să primeşti la fel”, – a declarat Lidia Buble în emisiunea „Răi da buni”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top