Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 28 noiembrie 2018

Capricornii sunt prinsi in capcanele invidiei. Acesti nativi nu reusesc sa scape de frustrari si pot face greseli care ii vor costa ulterior. Citeste sfatul zilei de 28 noiembrie 2018 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mare grija la gesturile bruste pe care le faci azi. Nu toata lumea are starea de a te intelege 100%. Daca nu vorbesti cu subiect si predicat si treci peste faptul ca ceilalti nu au inteles mare lucru din ce le-ai spus, repeta de o mie de ori acel lucru pana iti sfefuiesti cum trebuie propozitia. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Deschide ochii bine atunci cand vrei sa ajungi departe. A atinge un varf presupune a fi foarte abil incat sa-ti calculezi bine pasii. Nu te baza ca functia pe care o detii acum va fi pentru eternitate. Numai de greselile tale depinde daca vei ajunge departe sau te vei opri pe drum. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu iti face planuri in functie de deciziile altora, oricat de bune ti s-ar parea la prima vedere. Tu stii cel mai bine care sunt parghiile pe care le ai in fata si de care te poti folosi in orice moment. Fii constant in ideile tale si construieste-ti marele proiect etapa cu etapa. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai este cazul sa crezi in povesti lacrimogene, in promisiuni frumos ambalate, in propozitii scrise parca de un scriitor cu Nobel pe dulap. Ai trecut de mult de perioada in care totul ti se parea frumos. Vitrinele pline cu sclipici si obiecte de lux nu trebuie sa iti mai spuna nimic, caci nu acolo e fericirea. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Priveste cu detasare in jurul tau si trage o gura de aer. Tu trebuie sa iti trasezi limitele si nu ai nevoie de nimeni altcineva care sa decida in locul tau, mai ales in acest moment destul de dificil. Fa un pas inainte si prinde curaj sa continui drumul pe care l-ai ales. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai parte de sprijin in cautarea adevarului. Vrei sa se faca dreptate si simti ca nu te mai poti desfasura intr-un mediu unde se minte, unde oamenii nu vor nici in ruptul capului sa fie sinceri. Crede in ceea ce vrei sa faci si nu te lasa umilit nici macar de persoanele la care tii. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Cu fiecare om care iti da tarcoale trebuie sa te porti altfel. Ai norocul sa ai prieteni diferiti deoarece fiecare iti transmite altceva si niciodata nu duci lipsa de energie. Totodata, avand in vedere ca ei sunt atat de complecsi nu se vor intelege mereu bine impreuna. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Azi emani un aer de intelepciune care ii fac pe ceilalti sa te respecte. Pentru prima oara in ultima perioada beneficiezi si tu de doua minute in care te poti exprima fara sa te intrerupa cineva. Daca tot ai ocazia sa tii un speech, gandeste bine fiecare cuvant pe care il scoti pe gura. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Prietenul la nevoie se cunoaste! Daca ai impresia ca ai citit asta undeva si continui sa crezi ca e un cliseu, azi te convingi de contrariul. Tine-ti aproape prietenii si nu ii judeca atunci cand nu iti acorda atentie. Vei realiza ca au si ei problemele lor si ca uneori sunt foarte ocupati. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Esti prins in mrejele invidiei. Nu faci altceva decat sa iti faci rau daca te uiti la ceilalti ridicand mereu din spranceana. Fa lucrurile cum crezi de cuviinta dar nu intra in paranoia. Daca esti invidios pe succesul altuia mai bine intreaba-te cum poti ajunge si tu atat de sus. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Azi lasi o impresie buna oriunde treci. Ai o energie debordanta si ar fi bine sa o folosesti tot timpul. Nu iti ascunde zambetul si, daca intalnesti vreo persoana trista, ofera-i o imbratisare pentru ca in acest mod te vei simti si tu mai implinit. Faptele bune ne fac sa fim cu adevarat fericiti. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Daca tot ai ceva timp liber azi, aminteste-ti ca ai inceput un proiect important la un moment dat si este cazul sa il finalizezi sau sa il conturezi mai bine. Foloseste-ti experienta astfel incat sa nu ai surprize la finalizarea planului tau. Numarul norocos al zilei: 20.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top