Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce se întâmplă când iei acasă un obiect de valoare găsit pe jos

Bioenergoterapeutul și clarvăzătorul Viorel Pop a explicat, în emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, despre riscurile la care ne supunem în momentul în care găsim pe stradă și ne însușim bani sau alte obiecte de valoare.

Viorel Pop susține că nu e vorba doar de energiile negative ale proprietarului original, ci și de altceva, mai periculos.

„Nu este vorba numai de bani, ci de orice obiect pe care îl găsim. Poate să fie vorba și despre obiecte de valoare, aur în principal. Nu numai că îi iei energia, ci poate să fie ceva mai rău decât trebuie. Moșmoande, farmece. Mai ales când este vorba despre obiecte care sunt la intersecție de drumuri. De obicei, acolo se aruncă toate prostiile, acolo sunt în patru zări.

Se aruncă pentru oricine. Poate fi făcută pentru sperietură, spre exemplu. Nu se aruncă acel obiect cu țintă. Sunt unii care ar face magie albă pentru cei care vor găsi sau vor descoperi. Sfatul meu este acesta, să nu luăm. Când eram copil, am găsit niște bănuți lângă o biserică. Și m-au costat niște temeri, niște frici, niște încercări în viață. Am aflat după zeci de ani. Mi-a spus o colegă ce s-a întâmplat când eram mici.

Și eu m-am îmbrăcat de la second-hand. Tot ce poartă o persoană de la second-hand poartă amprenta acelei persoane care a purtat acele haine. Când se cumpără o casă, se face o sfințire a casei”, a dezvăluit bioenergoterapeutul..

Bioenergoterapeutul Viorel Pop a vorbit la Antena 3 și despre boala secolului. Cancerul, susține acesta, este consecința a mai mulți factori care ne influențează viața zi de zi.

„Aceste afecțiuni, boli, nu au venit din senin”, susține Viorel Pop, care susține că ele au apărut ca urmare a tuturor furiilor și judecăților care ne-au acaparat viața.

”De exemplu, oboseala, nervii și stresul blochează ficatul”, a spus Viorel Pop.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top