Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 13 Octombrie

Stiri

Horoscop 13 Octombrie

Horoscop 13 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 13.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 13 octombrie 2014- Berbec
Esti foarte econom astazi, de parca te-ar fi coplesit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Esti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preturi, si faci in asa fel incat sa le tii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iti cunosti interesele si puterile materiale pentru a te comporta asa! E mai bine sa fii prudent si cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra si sa regreti mai tarziu.

Horoscop 13 octombrie 2014- Taur
De multe ori iti doresti sa primesti a doua sansa, cu gandul la un eveniment din trecut care n-a iesit chiar asa cum ai fi sperat, si iata ca azi ti se ofera! Ai grija cum o folosesti, ar putea fi ultima ocazie de a mai incepe odata ceea ce altadata s-a impotmolit din vina ta. Arunca o privire inapoi in trecut si descopera acel subiect care n-a fost dus la indeplinire asa cum se cuvine si ia-l de unde l-ai lasat. Acum ar putea merge mult mai bine, pentru ca intre timp ai mai acumulat ceva experienta.

CITESTE SI: HOROSCOP 14 OCTOMBRIE

Horoscop 13 octombrie 2014- Gemeni
Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana care incearca sa-ti mai taie avantul. Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data. Daca cineva te opreste, nu inseamna neaparat ca iti vrea raul, ci doar iti atrage atentia asupra unor puncte slabe in planurile tale, pe care le poti repara sau ocoli la timp.

Horoscop 13 octombrie 2014- Rac
Nu consuma tot entuziasmul de inceput in prima etapa a unui proiect, pentru ca s-ar putea sa-l mai pierzi cand vor incepe sa apara si piedicile. Porneste in noua actiune echilibrat, rezervat, gestionandu-ti corect fortele. Nici sa risti totul pe-o carte, dar nici sa stai pasiv in expectativa, asteptand sa vezi ce fac altii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare rationala, dand exact atat cat trebuie la momentul potrivit. Cu prudenta de rigoare, cu o analiza limpede a investitiei care depinde de tine, vei ajunge la rezultate de care vei fi mandru, dar nu pretinde roade iesite din comun din prima!

Horoscop 13 octombrie 2014- Leu
Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

Horoscop 13 octombrie 2014 – Fecioara
Schimbarile apar peste noapte in planurile tale, de aceea trebuie sa dai dovada de flexibilitate ca sa poti schimba imediat macazul spre altceva. Daca o tii pe a ta si nu reusesti sa te adaptezi la noile conditii, ai putea rata o ocazie interesanta de aceea trebuie sa fii pe faza si sa nu respingi alternativele. Daca prima varianta nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispozitie care poate avea efecte mai bune. Mai greu e cu atitudinea ta rigida, pentru ca nu-ti plac schimbarile bruste. Ai nevoie de timp de gandire inainte de a schimba directia, dar… nu prea e timp!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top