Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 2 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Astazi, nativul din zodia Gemeni reuseste sa dea sfaturi bune si sa incerce sa  ii sfatuiasca pe cei care nu sunt in apele lor.

Citeste sfatul zilei de 2 decembrie 2018 pentru zodia ta

Sfatul zilei pentru Berbec

Azi primesti sfaturi si solutii pe care trebuie sa le primesti cu inima deschisa. Iti vor  face o  mare favoare cei dragi ca se vor gandi la tine. Vei iesi din impas mult mai repede. Numarul norocos al zilei este 4.

Sfatul zilei pentru Taur

Toata lumea se agita in jurul tau si te face si pe tine sa te enervezi. Te vor provoca si vor astepta sa reactionezi, insa nu trebuie sa le dai satisfactie. Stai in banca ta si totul va fi bine. Numarul norocos al zilei este 5.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Astazi reusesti sa dai sfaturi bune si sa incerci sa  ii sfatuiesti pe cei care nu sunt in apele lor. Iti vei patra cumpatul si ii vei uimi pe toti cu maturitatea ta. Numarul norocos  al zilei este 7.

Sfatul zilei pentru Rac

Cauti sprijinul si cooperarea celor din jur.  Stii ca in echipa totul merge ca uns si ai succes. Va veti  imparti sarcinile si, in cel mai scurt timp, veti termina cu bine tot ce va propuneti. Numarul norocos al zilei este 1.

Sfatul zilei pentru Leu

Le faci atat bine celor din jurul tau, ca toti te invita in vizita, toti iti cer parerea si te apreciaza. Iti creeaza o stare de bine si de liniste faptul ca lumea are incredere in tine si in capacitatile tale. Numarul norocos al zilei este 2.

Sfatul zilei pentru Fecioara

Nu lasa pe maine ce poti face azi si obisnuieste-te sa verifici de mai multe ori fiecare pas al lucrului tau. Nu vrei sa te trezesti la capat de drum cu buzunarele goale. Numarul norocos al zilei este 3.

Sfatul zilei pentru Balanta

Planuiesti pentru anul viitor un nou proiect, o surpriza pentru toata lumea. Vrei sa faci o impresie buna si deja incepi sa iti faci planuri. Cei din jurul tau iti vor vedea preocuparea. Numarul norocos al zilei este 7.

Sfatul zilei pentru Scorpion

Nu stii incotro sa o iei, ce este mai bine pentru tine, iar cei din jurul tau incearca sa te impulsioneze si sa te indrume. Tine cont numai de instinctul tau si nu vei gresi. Numarul norocos al zilei este 2.

Sfatul zilei pentru Sagetator

Astepti cu nerabdare un eveniment, o intalnire sau o petrecere. Acest lucru iti creeaza emotii, din care nu mai stii cum sa iesi. Nu trebuie sa ai aceasta stare, ci trebuie sa privesti cu optimism. Nu are ce sa iasa rau din acest lucru. Numarul norocos al zilei este 9.

Sfatul zilei pentru Capricorn

De dragul celor din jur, trebuie sa inveti sa mai renunti la orgoliu si la mandrie si sa ii asculti si pe ceilalti. Nu este totul despre tine, ci trebuie sa le fii alaturi si celor dragi in momentele grele, sa ii sprijini si sa ii rasfeti. Numarul norocos al zilei este 6.

Sfatul zilei pentru Varsator

Nu renunta daca nu iti iese un lucru din prima, nu intotdeauna poti avea succes. Persevereaza de fiecare data, pana cand reusesti. Verifica ce nu ti-a iesit, pentru ca data viitoare sa iasa mai bine. Numarul norocos al zilei este 5.

Sfatul zilei pentru Pesti

Nu iti mai vezi capul de treburi si vrei sa termini totul inainte sa inceapa weekend-ul. Ai succes astazi in tot ceea ce iti propui. Numarul norocos al zilei este 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top