Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Elena Cârstea, sătulă de gafele prietenilor ei. I-au urat „La mulți ani” fiului ei decedat

Elena Cârstea a primit mesaje de felicitare, de „La mulți ani” pentru fiul ei vitreg decedat în urmă cu trei ani.

Marea legendă a muzicii românești a fost nevoită să spună, cu durere, că Brett nu mai trăiește pentru toți cei care s-au gândit la ziua lui de naștere.

Recent, Elena Cârstea a fost doborâtă de gafele prietenilor. “Sunt minunaţi! Să îţi trăiască şi să îţi aducă mii de bucurii!…Bravo, asta da echipă. Să fiţi sănătoşi şi fericiţi!..

Dumnezeu să vă dea sănătate, să puteţi fi fericiţi împreună!”, au postat aceştia. “Din păcate, Brett nu mai este cu noi”, a explicat Elena Cârstea. „Brett este în inima ta!”, a consolat-o o amică.

„Toţi copiii mei”, a postat, cu nostalgie, Elena Cârstea, dorind să sublinieze faptul că, pentru ea, Brett încă trăieşte, deşi acesta a decedat în 2016, la doar 30 de ani.

Elena Cârstea încă mai are probleme de acomodare cu viața din America

„Îți voi spune din capul locului că mi-e tare dor de România, și-mi va fi dor de ea tot timpul, numai că viața e ciudată și îți oferă cele imagemai neașteptate surprize.

Am avut mari probleme de acomodare și încă mai am câteodată, dar nu mai este așa de rău ca la început. Aici am găsit un sistem extrem de diferit de al nostru.

Iar eu…cred că sunt, în acest moment, un hibrid nereușit, dar am familia care este lângă mine, așa că e mai ușor.

De gătit nu gătesc în fiecare zi, mai ales dacă am treabă. De multe ori mâncăm în oraș, sau luăm acasă ceva gata preparat, mai ales în zilele în care suntem”, a declarat Cârstea pentru femeide10.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top