Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică, a devenit mamă pentru prima dată

Bucurie mare în familia lui Stelian Ogică. Raluca Ropotan (Ogică) a devenit mamă pentru prima dată. Stelian Ogică este cel care a dat vestea cea mare pe pagina sa de socializare.

Stelian Ogică a publicat o imagine de la maternitate, acolo unde a venit pe lume nepoţelul lui, pe care îl va chema Ivan Nicolai Ropotan.

„MOTANE ! Oficial sunt Bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb, U Craiovei, se năştea Ropotan Ivan (NICOLAI). Un semn că va fi un mare fotbalist!”, a scris Stelian Ogică pe pagina sa.

Timp de câteva luni, Raluca a ținut secret faptul că va deveni mamă pentru prima dată, iar tatăl său a fost cel care a vorbit mai mult despre sarcină.

„N-am consimțământul lor, nici nu știu ce să fac. Eu știam de mult, n-am spus nimănui. Știu de câteva luni bune. Am parte de onoarea de a trece prin statutul de bunic. Am fost foarte emoționat se știa în familie, în cercul de prieteni.

Cred că se vedea și m-a întrebat un prieten dacă așa este. Sper să ajungă un fotbalist de renume, eu am avut doar o tentativă. Nu prea am văzut ecografii, sarcina evoluează foarte bine, lucrurile sunt foarte bune. La sfârșitul anului voi fi bunic.”, declara Stelian Ogică, la Agenția Vip, în urmă cu câteva luni.

După ce a renunțat la postul de asistentă la „Acces direct”, Raluca Ogică s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Ropotan și timp de câțiva ani au locuit în Emiratele Arabe Unite. Cei doi s-au implicat și în afaceri imobiliare în București.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top