Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A murit Eugen Rotaru, unul dintre cei mai cunoscuți textieri români

Lumea muzicii românești este în doliu. Eugen Rotaru, textierul multor șlagăre românești, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, din cauza unei boli necruțătoare.

Acesta a semnat zeci de șlagăre pentru cei mai importanți interpreți din România. Maestrul, care a fost un cunoscut poet ș dramaturg, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Bun prieten cu Alexandru Arșinel, Eugen Rotaru a pus în scenă multe spectacole alături de acesta și a reușit ca zeci de ani să compună piese extrem de cunoscute publicului larg.

A fost textierul vedetelor din „Epoca de Aur”, semnând șlagăre ca „De ce nu-mi spui că mă iubești”, „O planetă a iubirii” (Mirabela Dauer), „De singurătate” (Angela Similea), „Ce va fi cu iubirea mea” (Loredana Groza), „Ne cunoaștem din vedere” ori „Nu te enerva” (Corina Chiriac), „Dau viața mea pentru o iubire” (Monica Anghel), „Numai pentru tine viață” (Laura Stoica), „De ce-ai pliecat din viața mea” (Cornel Fugaru), „Spune-mi” (Angela Ciochină), „Nu mai vrei să știu” și „Fericirea are chipul tău” (Mihaela Runceanu).

Vestea morții sale le-a îndurerat pe vedetele muzici care au colaborat cu maestrul.

Eugen Rotaru a fost tatăl lui Alex Rotaru, care a devenit cunoscut în cinematografia mondială după ce a lucrat cu mai multe nume celebre, precum Robert de Niro sau Kevin Spacey.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top