Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 17 decembrie 2018

Sfatul zilei de 17 decembrie 2018. Citește sfatul zilei și vezi care sunt cele mai mari provocări ale zilei și de ce trebuie să ții cont ca să ai o zi reușită.

BERBEC: Nu cere azi explicații dacă nu ești pregătit să oferi, la rândul tău, niște răspunsuri. Nu o să ai șanse de reușită. Numărul norocos al zilei este 6.

TAUR: Fii mai precaut astăzi în legătură cu lucrurile pe care le dezvălui. S-ar putea să te dai de gol și să spui niște secrete pe care le țineai ascunse de mult timp. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Ai mai multă răbdare cu oamenii din jurul tău și nu îți pierde cumpătul. Fiecare persoană trece prin pase mai bune sau mai proaste, nu judeca pe cineva într-o singură zi. Numărul norocos al zilei este 4.

RAC: Nu te teme să îți dezvălui sentimentele în fața cuiva, căci s-ar putea ca și cealaltă persoană să simtă același lucru. Ai ocazia să închei anul fericit, așa că profită de aceste momente. Numărul norocos al zilei este 9.

LEU: Niște gesturi pe care le faci astăzi pentru persoana iubită te dau de gol cu privire la sentimentele pe care le ai pentru ea, cu adevărat. Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: Luptă pentru drepturile și pentru convingerile tale, chiar dacă acest lucru înseamnă să rupi niște relații, niște legături cu trecutul. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Discută deschis cu persoana iubită despre ce ar mai trebui să schimbați în relația voastră, pentru a deveni una și mai frumoasă. Doar de voi depinde acest lucru. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Îți poți face niște planuri de vacanță cu persoanele dragi. Ai nevoie de niște zile de relaxare și unde te simți cel mai bine dacă nu lângâ cei care te susțin și te apreciază? Numărul norocos al zilei este 9.

SĂGETĂTOR: Nu te mai uita în urmă dacă în viața ta a apărut cineva important și care te face fericit. Cu cât vei lăsa trecutul în urmă, cu atât noua relație te va bucura și mai mult. Numărul norocos al zilei este 13.

CAPRICORN: Vei mai primi niște sfaturi de la niște persoane dragi și niște reproșuri pentru a-ți da seama astăzi ce este cel mai important pentru tine. Numărul norocos al zilei este 8.

VĂRSĂTOR: Bucură-te de ceea ce ai și nu te mai uita la ceea ce au alții. Riști să intri în niște situații pe care nu ți le dorești în această perioadă a anului. Numele norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Renunță în a-i mai testa pe cei din jurul tău. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Răutățile celor din jurul tău ar trebui să te lase indeferent. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top