Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 17 decembrie 2018

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 17 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 17 decembrie.

Horoscop 17 decembrie – Berbec

Activitate consistenta la inceput de saptamana, luati decizii fara ezitare bazandu-va pe ce va spune inima, flerul. O invitatie recenta pentru petrecerea unor zile la drum alaturi de rude sau de prieteni pare sa fie in centrul atentiei voastre; faceti socoteli, rezervari, plati.

Horoscop 17 decembrie – Taur

Va mirati poate de o oferta de pace primit recent, dar veti tine cont in alegerea voastra si de interesul comun pe termen ceva mai lung. Intalnire memorabila cu o persoana mai in varsta, trecuta prin viata, experimentata: sunt atatea lucruri interesante pe care le puteti afla.

Horoscop 17 decembrie – Gemeni

O perioada destul de aglomerata pentru voi: intalniri, negocieri, solicitari diverse cu caracter de urgenta. Se alimenteaza contul cu sume ce reprezinta plati diverse, un avans poate pentru serviciile voastre, si veti putea reface o rezerva.

Horoscop 17 decembrie – Rac

Posibile schimbari la locul de munca pentru perioada imediat urmatoare: noi responsabilitati, preluati poate comanda unui colectiv, vi se suplimenteaza resurse. Sanse de a se face remarcati pentru cei aflati la inceputul activitatii lor profesionale.

Horoscop 17 decembrie – Leu

Posibil sa aveti o revelatie legata de un talent pe care ar trebui sa il dezvolatati, de o pasiune care ar aduce un plus consistent de culoare sau de sens in viata voastra. Puneti poate la punct cu copiii un program special pentru vacanta de iarna sau pentru locurile in care veti ajunge.

Horoscop 17 decembrie – Fecioara

Discutii cu partenerul de viata sau cu cel de afaceri pe tema unui buget, a unei investitii. S-ar putea anunta un sprijin financiar din partea familiei in cazul in care va ganditi sa cumparati o casa, un teren, sa schimbati mobilier sau pentru alte imbunatatiri in locuinta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top