Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: „Aveam senzația că am picioarele legate, nu puteam să alerg”

Beatrice Olaru a început competiția Exatlon cu stângul: nu știa să înoate și nu era de departe una dintre concurentele pentru care publicul și nici măcar echipa ei puteau să parieze.

Faptul că a reușit să evolueze de la o probă la alta ne arată că dacă vrei, poți. Beatrice este acel gen de sportivă care și-a învins toate temerile, a învățat să înoate și să își elimine adversarii unul câte unul prin rezistență și ambiție.

Câștigătoarea Exatlon a făcut câteva declarații după ce a luat premiul de 100,000 de euro. „E destul de dificil, noi ne-am obişnuit cu lucrul ăsta de la jocurile de medalie, când s-a schimbat şi a trebuit să concurăm între noi.

Psihic, ne-am acomodat de atunci cu lucrul ăsta. Ar fi fost ciudat, spre sfârşitul competiţiei să te trezeşti cu lucrul ăsta. Un sentiment ciudat dar frumos în acelaşi timp.

Am fost la start şi cu Coco, am fost la start şi cu Ana şi tot timpul aveam senzaţia că am picioarele legate, că nu puteam să alerg, pentru că ştiam că sunt cu ele şi mă interesa dacă sunt bine, dacă se accidentează.

Eram la un moment dat la plasă cu Coco şi am auzit-o că s-a dezechilibrat, iar tendinţa mea a fost să mă duc să văd dacă e bine. Când ştii că eşti cu unul de-al tău pe traseu, sentimentul este diferit faţă de sentimentul pe care-l ai atunci când concurezi contra unui faimos, când nu te interesează, ştii doar că trebuie să te duci să iei punctul. Asta înseamnă Exatlonul, asta a făcut parte din joc şi cred că jocul ăsta ne-a testat foarte mult psihic şi mai apoi fizic.

Psihic, treci prin foarte multe etape, prin multe stări, eşti obligat să rezişti, să faci faţă şi să gestionezi toate situaţiile astea, să poţi să joci, să dai fizic totul în situaţii cum a fost asta, că a trebuit să concurez împotriva unui coleg”, a declarat pentru wowbiz.ro.

„Au fost multe accidentări… cea de la spate. Am avut câteva zile de repaos, a fost o accidentare foarte serioasă. A fost atacul de panică pe care l-am făcut la începutul competiţiei, au urmat accidentările de la genunchi care m-au tot urmărit.

Genunchiul drept mi-a ieşit de mai multe ori din articulaţie şi am jucat cu el mai mult inflamat. La genunchiul stâng, cu acea leziune pe ligamente, durerile le am şi acum.

Sunt lucruri care au făcut parte din joc şi cred că toţi concurenţii au jucat cu dureri şi accidentaţi. Cred că despre asta este vorba în competiţia asta, să reuşeşti să treci peste lucrurile astea şi să dai tot.

Mi-am dorit foarte mult să fiu în această competiţie şi atunci nu am simţit nevoia nici măcar o secundă să renunţ, chiar dacă mi-a fost greu. Am încercat să fructific şansa asta care mi s-a dat, să ajung acolo, să nu las să treacă pe lângă mine”, a mai spus învingătoarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top