Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Beatrice Olaru, povestea unei învingătoare

Beatrice Olaru este numele cel mai căutat în aceste momente pe Internet și asta pentru că este prima femeie care câștigă Exatlonul, una din cele mai dure bătălii sportive televizate.

Beatrice nu a avut o copilărie ușoară. A crescut fără tată, iar mama ei a fost persoana care a ajutat-o tot timpul, cea care i-a dat aripi, cea care a învățat-o cum trebuie să răzbească în viață.

„Am avut o copilărie şi o adolescenţă foarte bine organizate, nu aveam niciodată timp de pierdut pentru că, pe lângă şcoală erau antrenamentele, deplasările şi cantonamentele. Sportul de performanţă m-a călit şi m-a responsabilizat.

M-a făcut să fiu răspunzătoare pentru acţiunile mele şi să realizez faptul că uneori o greşeala nu mă poate costa doar pe mine, ci poate costa o întreagă echipă”, a spus Beatrice cu puţin timp înainte să plece în Republica Dominicană, conform wowbiz.ro.

„Sportul m-a ajutat să mă descopăr, să ştiu cine sunt şi ce pot, m-a învăţat să fiu corectă şi încontinuu a cerut mai mult şi mai bine de la mine. M-a învăţat că doar educându-te poţi trăi un stil de viaţă prin care trupul şi spiritul tău să fie împlinite şi liniştite”, a mai spus învingătoarea Exatlon.

„Le mulţumesc că au fost alături de noi, de toţi. Şi de Războinici şi de Faimoşi. Proiectul Exatlon este unul de care, cred eu, România are nevoie. Cred că atât cei mici cât şi cei mari au de învăţat ceva din ce se întâmplă în această emisiune.

Vreau să le mulţumesc că au fost alături de noi. Încă nu pot să-mi imaginez ce se întâmplă acasă pentru că am fost rupţi de ce se întâmplă acolo.

Ştiu că sunt foarte mulţi oameni care s-au uitat la noi şi vreau să le mulţumesc din suflet şi abia aştept să mă conectez cu ei. Vă mulţumesc din suflet că ne-aţi urmărit şi vă pup”, este mesajul transmis de Betty fanilor ei pentru wowbiz.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    2018-12-17T15:54:35+02:00 at 2018-12-17T15:54:35+02:00

    Cel puntin aveai bunul simti pentru alin el afost ce va tinut an spate alin este un campion rusine canal d lati furat viidoru

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top