Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 18 decembrie 2018

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 18 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 18 decembrie.

Horoscop 18 decembrie – Berbec

Tot felul de socoteli legate de cheltuielile care urmeaza, de costurile unei eventuale deplasari ca sa ajungeti la rude, la prieteni sau in statiunea favorita. Posibil sa mai reflectati asupra unei propuneri recente de afaceri, caci nu vreti sa va mai grabiti ca in alte dati.

Horoscop 18 decembrie – Taur

Emotii profunde, dar linistite, serenitate, farmec: ar fi momentul potrivit pentru o discutie deschisa asupra viitorului unei relatii sentimantale. Sau, daca sunteti singuri actualmente, va scoate intamplarea in cale persoana acea persoana pe care ati vrea sa o cunoasteti mai bine.

Horoscop 18 decembrie – Gemeni

Pregatiri pentru o intalnire importanta ce urmeaza a avea loc in zilele urmatoare si ar putea marca un inceput in afaceri sau in plan sentimental. Un mic bilant poate pentru voi: rezultate, realizari, plusuri, dar si minusuri pe care trebuie sa le remediati.

Horoscop 18 decembrie – Rac

O raza de speranta pentru voi in urma unei intalniri sau a unui mesaj, salutari; bune sanse de impacare daca este cazul. Buna cooperare cu cei implicati intr-un proiect ce se desfasoara contratimp sau poate ca are o tinta ambitioasa.

Horoscop 18 decembrie – Leu

Inspiratie, reactie de moment: veti gasi formula prin care sa deblocati un proiect, sa obtineti acordul unui client sau OK-ul sefului. Copilul vostru pare sa fie neasteptat de atent la relatarile voastre legate de viata profesionala sau d eintamplarile de peste zi.

Horoscop 18 decembrie – Fecioara

Posibil sa vi se comunicie daca vor ajunge la voi sau nu pentru sarbatori sau pentru sfarsitul de saptamana acei oameni dragi pe care ii asteptati, tinand cont de starea vremii. Va sunt de folos acum invataminte ale parintilor sau ale bunicilor vostri: apreciati cum trebuie vesti, situatii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top