Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 20 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 20 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 20 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 20 decembrie.

Horoscop 20 decembrie – Berbec

Se accelereaza ritmul in aceste zile, sunteti poate nevoiti sa faceti niste alegeri fara sa aveti prea mult timp la dispozitie. Iar una dintre acestea ar putea fi legata de o destinatie pentru una dintre zilele libere ce vor urma, profitand de o oferta a unei agentii de turism.

Horoscop 20 decembrie – Taur

Ar putea sosi acum acel raspuns pe care il asteptati cu sufletul la gura, legat eventual de acordarea sau de conditiile financiare ale unui credit ori de o plata ce urmeaza sa vi se faca. Posibil sa revina cineva cu invitatia sa petreceti revelionul impreuna.

Horoscop 20 decembrie – Gemeni

Surprinzator, se poate sa aveti mai multa energie si incredere in deciziile voastre o data cu trecerea orelor. Are cineva o oferta surprinzatoare pentru voi, dat fiind timpul sau contextul, ce merita insa toata atentia voastra.

Horoscop 20 decembrie – Rac

Continua agitatia si graba, insa este foarte posibil sa apara si acele ajutoare care vi s-au promis. Ar fi un balsam sufletesc pentru voi timpul petrecut in compania celor dragi sau a unui prieten apropiat si chiar va veti simti revigorati dupa o intalnire, o discutie, o cafea.

Horoscop 20 decembrie – Leu

Reusiti sa ii mobilizati pe colegi atat pentru o sarcina solicitanta cat si pentru o mica petrecere de dupa. Posibila recompensa financiara pentru voi in concordanta cu realizarile ultimei perioade, insa va merg la suflet si aprecierile, onorurile pe care le primiti. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top