Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Ana Gonzalez păstrează legătura cu Iulian Pîtea: „Este un om minunat”

Iubita mexicancă a lui Iulian Pîtea de la Exatlon a vorbit despre relația cu acesta recunoscând că își dau mesaje de fiecare dată când au timp.

„Salut România, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot sprijinul vostru, Cred că România este o ţară incredibilă, iar eu sunt foarte emoţionată şi sper să o cunosc în curând.

Echipa României, de fiecare dată când am jucat împotriva ei, a dovedit că are oameni grozavi şi caractere minunate. Ei bine, cu Iulian, de prima dată când ne-am văzut am simţit o conexiune specială.

Îmi plăcea să-l văd atât de fericit, atât de carismatic, atât de spontan, cum se concentra pe trasee. Cred că Iulian este un om minunat şi sunt tare fericită că am avut posibilitatea să-l cunosc la Exatlon şi să continuu să vorbesc cu el”, a spus Ana Gonzalez pentru Wowbiz.ro.

„În momentul în care Antonio a început să vorbească, să ne luam ‘la revedere’. Am zis că trebuie să merg la ea şi să fac ceva. Când m-am dat jos de pe podium şi am mers spre ea, se uita la mine şi nu înţelegea ce se întâmplă. Oricum nu cred că se aştepta să fiu atât de nebun încât să merg la ea şi să o sărut„, a spus Iulian, după momentul sărutului.

„L-am cunoscut la primul joc internaţional şi am vorbit puţin. Adevărul e că nu am avut foarte mult timp să vorbim pentru că trebuia să concurăm. După aceea, am luat cina împreună cu toţi colegii. Atunci am putut să vorbim şi aşa ne-am cunoscut mai mult.

Mi-am dat seama că e o persoană drăguţă care are aceleaşi visuri ca şi mine, că e un mare sportiv şi un atlet olimpic. Visul meu este să merg la Olimpiadă, el a ajuns deja acolo.

E minunat să găseşti o persoană care are aceleaşi ţeluri ca şi tine.Sunt multe lucruri pe care le avem în comun. Este pur şi simplu un lucru care s-a întâmplat. Este un băiat bun”, a mărturisit Ana Gonzalez pentru un post de televiziune din Mexic, Azteca Uno.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top