Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 29 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 29 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 29 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 29 decembrie.

Horoscop 29 decembrie – Berbec

Posibil moment de cotitura pentru voi in aceste zile: va ganditi daca nu este tarziu sa faceti o alegere sau o schimbare pentru care nu erati pregatiti sufleteste acum un an, caci pare sa reapara o conjunctura asemanatoare.

Horoscop 29 decembrie – Taur

Persoane si evenimente care va inspira sau va pun pe ganduri: aveti parte de ele cu ocazia unei excursii, a unui voiaj pe sfarsit de an. Va suflecati manecile si contribuiti la pregatiri, verificati daca v-ati pastrat indemanarea si forta.

Horoscop 29 decembrie – Gemeni

Stiti ca este momentul sa va distrati si sa ii faceti si pe ceilalti sa se simta bine, lasati pe alta data nedumeriri si temeri. Un sfarsit de an minunat pentru o relatie sentimentala si poate simtiti ca se apropie momentul unei cereri in casatorie.

Horoscop 29 decembrie – Rac

Se poate strange neasteptat de mult o relatie in aceste zile; cel putin declaratiile care vi se fac va pot lasa cu gura cascata. Poate veni partenerul de viata cu ideea unei afaceri de familie in care voi sa aveti un rol deosebit.

Horoscop 29 decembrie – Leu

Activitate sustinuta, dar cu zambetul pe buze: poate ca nu sunt pauze intr-o discutie, insa nici mainile nu va stau. De sanatate ar trebui sa va ingrijiti in aceste zile: sa evitati timpul lung petrecut in aer rece, umezeala, sa va feriti de excese de orice fel.

Horoscop 29 decembrie – Fecioara

Cumparaturi diverse, insa pare a fi vorba si despre ceva mai deosebit pentru copilul vostru: echipament sportiv, un instrument muzical etc. Posibil sa fie anul in care vin la voi pentru mai multe zile rude sau prieteni de demult: va fi o distractie pe cinste. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top