Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Nicole Cherry a dezvăluit cum a slăbit 5 kilograme în timp record: „Nu mai mănânc produse…”

După ce s-a îngrășat cinci kilograme în ultima perioadă, Nicole Cherry a dezvăluit că a luat măsuri imediate pentru a scăpa de greutatea în exces.

Iar eforturile sale au fost suficiente, căci Nicole a revenit la silueta care a consacrat-o. În vârstă de 20 de ani, artista a dezvăluit la ce alimente a reununțat, dar și ce a păstrat în alimentația sa.

A renunţat la produsele care îngraşă şi a trecut la un program alimentar strict. Pe lângă masaje şi sport, Nicole Cherry a ales să stea departe de orice dezmăţ culinar.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale!

Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a declarat Cireşica, pentru Libertatea.

„Noul an îmi doresc să fie cel puțin cum a fost și 2018 și la începutul anului să am o vacanță undeva la căldură. Încă nu m-am hotărât unde, dare eu cred că o să se întâmple. Îmi doresc ca și în 2019 să am multe concerte, să mă întâlnesc cu fanii mei, să am oamenii dragi alături de mine și să fiu înconjurată de dragoste”, a mai spus artista despre planurile ei pentru 2019.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top