Connect with us

Revistateo.ro

Viata profesionala in functie de fiecare zodie

Stiri

Viata profesionala in functie de fiecare zodie

Nu toate zodiile sunt inzestrate cu spirit antreprenorial. Unele persoane, in functie de caracteristicile date de astre, se apuca de proiecte si le duc la bun sfarsit, altele in schimb sunt atat de haotice si dornice de a face ceva incat se apuca de mai multe proiecte si nu termina niciunul. Vezi cum sta fiecare zodie la capitolul viata profesionala.

BERBEC
Berbecii sunt facuti sa castige, fiind extrem de ambitiosi. Urasc sa fie controlati sau subordonati, fapt pentru care mereu vor tinde spre rolul de sef oriunde ar merge.

TAUR
Taurul nu are calitati de lider precum Berbecul dar in viata profesionala se dovedeste a fi extrem de sarguincios si loial muncii sale.

CITESTE SI: ISTORIA OCULTA A HOROSCOPULUI

GEMENI
Gemenii sunt mai degraba oamenii ideilor decat ai faptelor. Acestia pot avea rolul de creier din spatele unei echipe. Viata profesionala le surade cu numeroase colaborari care au la mijloc strategii interesante.

RAC
Desi sunt mai sensibili din fire, nu le place sa fie numiti intretinuti. Racii pun osul la treaba chiar daca gandul lor sta tot timpul la probleme.

LEU
Sunt plini de energie si pot fi de incredere dar nu suporta daca nu le canti in struna. Poti fi extrem de pretentiosi la locul de munca si ajung sa se certe repede cu sefii pentru ca vor sa isi impuna ei punctul de vedere.

FECIOARA
Sunt bun la analizat lucruri si la reparat. Fecioarele sunt experte in gasirea unor solutii rapide la probleme care apar dintr-o clipita.

BALANTA
Balanta pune sinceritatea inainte de munca. Aceasta iti va spune din start daca proiectul tau este viabil sau isi pierde timpul ascultandu-ti sperantele.

SCORPION
Acesta este „The Terminator” atunci cand vorbim despre viata profesionala. Scorpionul rupe toate barierele: este spontan, ager, disciplinat si mereu gata de atac cu idei care ii aduc bani.

SAGETATOR
Sagetatorul lucreaza cu speranta in suflet si nu pentru ca si-a dezvoltat un cult alt muncii. Banii sunt extrem de importanti pentru un sagetator ca acesta sa isi exprime nemultumirile la locul de munca.

CAPRICORN
Este zodia care munceste cel mai mult pentru a duce la bun sfarsit lucrurile. Daca suni un Capricorn la 3 dimineata, acesta va sari din pat si va fi la usa ta pentru a te ajuta.

VARSATOR
Varsatorii sunt destul de dificili intr-o echipa. Viata profesionala a varsatorului este incerta din cauza idealismului sau: este un lup singuratic care lupta pentru o omenire mai buna.

PESTI

Desi sunt emotivi si visatori, pestii reusesc sa faci bani usor. Nu le plac metodele clasice de a obtine banii, ingeniozitatea acestora ducandu-i la idei de afaceri care devin exemple de viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top