Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 5 ianuarie 2019

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 5 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 5 ianuarie.

BERBEC> Moment de inspiratie si de curaj pentru voi: va rupeti cumva de trecut, lasati deoparte nerealizari sau regrete, va pregatiti pentru viitor. Planuri ambitioase legate de o casa, de un teren pe care vreti sa construiti locuinta familiei voastre.

TAUR> De felul vostru stabili, ficşi in conceptiile voastre si perseverenti, aveti acum ocazia sa reveniti ori sa reflectati asupra unor principii de viata ale voastre, mai ales ca sunteti stimulati de exemple din jurul vostru ori poate chiar de experiente personale traite in ultima perioada.

GEMENI> O fi venit timpul sa intoarceti un favor, nu vreti sa lasati pe cineva aflat la greu si poate chiar umblati la pusculita. E momentul potrivit sa faceti un pas inapoi, sa priviti lucrurile la rece si sa refaceti niste calcule sau estimari legate de un proiect destul de ambitios.

RAC> Veti avea parte de o discutie fata in fata, fara prejudecati, care va va juta sa va cunoasteti mai bine, sa descoperiti niste calitati nebanuite ale interlocutorului. Ati putea ramane muti de uimire in fata unei declaratii de dragoste pe care nu o credeati posibila acum cateva saptamani.

LEU> Preocupare pentru sanatate: veti lua initiativa unui program de activitati fizice sau de miscare in doi. Daca nu primiti raspunsul dorit, veti incepe si pe cont propriu, iar rezultatele care se vor vedea in timp asupra tonusului si siluetei voastre poate il vor convinge si pe celalalt. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top