Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care se despart în 2019. Ce se întâmplă cu ele

Anul 2019 vine cu multe surprize pentru câteva zodii. Iată care sunt zodiie care se despart în 2019. Sfârșitul de an nu îi va prinde împreună pe acești nativi.

Berbec – Scorpion

Dacă anii trecuți totul părea să meargă perfect între acești nativi, în 2019, lucrurile se schimbă radical. Este anul marilor schimbări, iar aceste zodii încep să se gândească mai mult la fericirea proprie și să se gândească mai puțin la cei din jurul lor.

Despărțirea va fi una grea pentru ambii nativi, dar își vor da seama că este cea mai bună decizie pe care au luat-o și se vor gândi cu optimism la ce se va întâmpla în viitor pentru ei.

Pot apărea persoane noi în viața lor, chiar persoane din trecut, care să îi facă pe acești nativi să treacă mai ușor peste acest hop din viața lor. Cu ajutorul celor dragi, despărțirea va fi una mai ușor de suportat.

Gemeni – Capricorn

Chiar dacă pânâ acum relația lor a supraviețuit, în ciuda diferențelor dintre ei, anul 2019 vine cu o schimbare în viața Capricornilor, care îi va determina pe aceștia să se depărteze din ce în ce mai mult de persoana iubită.

Mai distanți ca niciodată, lucru neobișnuit pentru ei, Capricornii pot fi părăsiți de nativii Gemeni, care au nevoie de multă afecțiune și de declarații de dragoste.

Aceste lucruri vor începe să lipsească din relația lor, iar legătura nu va mai fi una la fel de strânsă și sentimentele vor începe să se răcească, de ambele părți.

Leu – Taur

Nici relația acestor nativi nu pare să reziste în anul 2019. Nativii zodiei Taur încep să își dorească să iasă din ce în ce mai mult în evidență, chiar peste dorința Leilor de a fi în centrul atenției.

Acest lucru nu va fi deloc pe placul nativilor Leu, care se vor distanța cu viteza fulgerului de partenerul de viață pe care nu îl mai recunosc.

Schimbările din viața lor vor fi de bun augur, însă, pentru amândoi. Până la finalul anului, vor realiza că este cea mai bună alegere pentru ei.

Citește și: Horoscop 2019 Nicoleta Svârlefus. Cum va fi anul pentru fiecare zodie

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top