Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele mai benefice luni ale anului 2019

Dacă anul 2018 a fost unul destul de dificil pentru multe zodii, anul 2019 se anunță a fi anul marilor schimbări, iar toate zodiile vor resimți că ceva se întâmplă în viața lor. Iată care sunt cele mai benefice luni ale anului 2019.

Chiar primă lună a anului vine cu multe beneficii după data de 9 ianuarie, în special pentru zodiile de Foc și de Pământ. Berbecii, Leii, Săgetătorii, precum și nativii zodiei Taur, Fecioară și Capricorn se bucură în prima lună a anului de ocazii unice, de care trebuie să profite negreșit.

Fie poate fi vorba despre o ofertă de muncă pentru unii nativi, fie e vorba despre un câștig neașteptat, cu siguranță că până la finalul lunii ceva bun se va întâmpla pentru ei.

Cât despre nativii de Apă, Rac, Scorpion și Pești, aceștia vor avea mare noroc, mai ales în dragoste. O persoană specială își poate face apariția în viața lor, să le schimbe destinul.

Și nativii de aer, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor avea o lună benefică și vor reuși să acumuleze multe lucruri în viața lor.

Și luna iulie este o lună în care mulți nativi se vor bucura de o perioadă liniștită, datorită Eclipsei de Sore la Luna Nouă din Rac. Mai ales zodiile de apă și Pământ se vor bucura de această perioadă norocoasă. Ar trebui să nu lase nicio oportunitate să treacă pe lângă ei acești nativi, pentru nu se vor mai întâlni prea curând cu ele.

Luna octombrie, perfectă pentru investiții

Ultima lună benefică a anului 2019 este luna octombrie. Mai ales după data de 14 octombrie, astrologii recomandă călătoriile, precum și achizițiile importante, de tot felul.

Este luna în care cei care au strâns bani mulți ani pot investi, fără teama de a pierde. Câștigurile pot fi mai mari ca de obicei în a zecea lună a anului, însă totul trebuie să fie făcut cu prudență.

Citește și: Zodiile care se despart în 2019. Ce se întâmplă cu ele

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top