Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019. Zile de vis pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019. Totul merge de minune pentru două zodii, în timp ce alte două zodii nu vor avea parte de liniștea pe care o așteptau astăzi.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 BERBEC

Sâmbătă: Ai ajuns la capătul unui proiect şi poţi culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru că aţi lucrat mai mulţi umăr la umăr pentru această reuşită.

Duminică: Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 TAUR

Sâmbătă: În loc să stai şi să plângi că lucrurile au luat o întorsătură nefastă, adună-ţi mai bine forţele şi caută o soluţie adecvată pentru situația în care te afli.

Duminică: Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 GEMENI

Sâmbătă: Fii foarte atent la persoana care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele cu linguşeli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru că urmăreşte să te inducă în eroare şi să se folosească de tine. Intenţiile sale sunt clar negative.

Duminică: Îţi vine o idee nouă în minte încât începi să-ţi pierzi interesul pentru alte acţiuni înainte de a le termina. Ar fi bine să duci la capăt ce ai început, ca să te poţi concentra mai apoi asupra noii direcţii. Citește continuarea pe Huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top