Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Remus Ionescu 19 ianuarie 2019

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 19 ianuarie 2019

Horoscop Remus Ionescu 19 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 19 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 19 ianuarie.

Horoscop 19 ianuarie – Berbec

Posibil sa treceti cu destula usurinta prin stari diferite: de la optimism fara limite la temeri exagerate. Si invers. Poate ca este impotriva firii voastre, insa se pare ca cel mai bine ar fi sa va bucurati de natura, de familie si de cei dragi si sa asteptati desfasurarea evenimentelor.

Horoscop 19 ianuarie – Taur

Poate doar o temporara lipsa de lichiditati ar putea sa va impiedica sa porniti la drum ca sa vizitati locuri frumoase ori rude sau prieteni buni. Curiozitate maxima, interes pentru tot felul de lucruri pe care este mai bine sa le aflati la fata locului decat de pe net.

Horoscop 19 ianuarie – Gemeni

Un surplus financiar obtinut recent s-ar putea duce cu usurinta pe tot felul de lucruri pentru cei dragi sau pe refacerea unor rezerve in camara. Ganditi poate ca a sosit momentul unui cadou deosebit pentru cea pe care o doriti drpet partenera de viata.

Horoscop 19 ianuarie – Rac

Chiar si succese recente sunt de domeniul trecutului pentru voi; acum va intereseaza viitorul apropiat, dar mai ales cel pe termen mai lung. Ati putea primi o veste din partea cuiva care a analizat o propunere a voastra si are acum sa va dea raspunsul.

Horoscop 19 ianuarie – Leu

V-ati convins poate ca activitatea fizica va ajuta sa va intretineti sanatatea si va bucurati ca se anunta o intalnire intr-o sala de sport impreuna cu colegii. Ori sunteti acum atras de o forma de activitate sportiva care pana acum va lasa indiferenti.

Horoscop 19 ianuarie – Fecioara

Odihna activa: nu va dau pace copiii sau nepotii, vor sa fiti partenerul lor in aceste zile, sa va invete, sa va explice si sa va incante. Ar fi destul subiecte de abordat cu fiinta iubita, poate chiar pe o tema legata de o afacere de familie, administrarea unei mosteniri. Citește continuarea pe spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top