Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE

Horoscop

Horoscop 15 octombrie

Horoscop 15 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 15.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 15 octombrie 2014- Berbec
Vestea care soseste azi are efecte negative asupra psihicului tau, dar nu te dai batut de la atata lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o usoara tristete sau apatie, dar reusesti sa iti aduni repede fortele si sa te apuci de treaba pentru a depasi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situatii neplacute se afla un esec, o greseala sau o intalnire care nu-ti face nicio placere, ceva ce iti strica ziua, dar norocul tau e o atitudine in general pozitiva ce te ajuta sa depasesti si astfel de momente. Suferi o ora, doua, dar iti trece repede!

Horoscop 15 octombrie 2014- Taur
Greu de spus daca nivelul la care ai ajuns te bucura sau se poate si mai bine, de parca ai avea parte de ambele fete ale unei situatii simultan. E ca si cum un succes se ridica pe insuccesul altuia sau o mare reusita are si un pret de platit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce panta te indrepti: in sus sau in jos? Incearca sa nu lasi latura ta pesimista sa te copleseasca ci priveste mai intai partea buna a lucrurilor, fara sa te gandesti si la aspectul mai putin placut din spatele reusitei. Intotdeauna exista si reversul medaliei, dar nu-l cauta neaparat acum!

CITESTE SI: HOROSCOP 16 OCTOMBRIE

Horoscop 15 octombrie 2014- Gemeni
Nu intotdeauna iubirea contine doar fluturasi si ingerasi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine si cu evenimente negative, ce nasc suferinte. Cam aceasta e atmosfera acestei zile si, de cate ori vine vorba de iubire, parca ai prefera sa nu existe… Riscul unui esec sentimental e mare, ori pentru ca te indragostesti de cine nu merita, ori pentru ca tu insuti esti gata sa dezamagesti un suflet care asteapta enorm de la tine. Ai grija cui iti oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporti cu persoana iubita, pentru ca esti gata-gata sa-i ranesti sufletul.

Horoscop 15 octombrie 2014- Rac
De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!

Horoscop 15 octombrie 2014- Leu
Inima te cheama in alta parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag tie nu poate fi acum langa tine si incerci sa mai reduci distantele stand ore in sir la telefon sau trimitandu-i mesaje de afectiune pe toate caile accesibile. Daca ai ocazia de a calatori, ai sansa de a trece printr-un loc cu o incarcatura emotionala aparte, de parca tanjeai sa ajungi din nou pe acolo sau visai sa treci vreodata prin acel spatiu caruia ii acorzi semnificatii deosebite. Te vei intoarce acasa fericit pentru ca ti-ai implinit visul!

Horoscop 15 octombrie 2014 – Fecioara
Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, deoarece planeaza un oarecare pericol peste banii tai. Ori s-a infiltrat cineva in treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu esti gata sa faci o eroare capitala din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumparaturi, pe portofel in aglomeratie, pe cheia de la casa, pentru ca o clipa de neatentie te poate lasa fara un obiect de pret. Dar si tu incearca sa stai cat mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obtine ceva important!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top