Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa adopti stilul lui Taylor Swift

Inedit

Cum sa adopti stilul lui Taylor Swift

Taylor Swift este una dintre vedetele cele mai bine imbracate. Rareori am vazut-o pe lista celor mai prost imbracate staruri. Stilul ei este unul simplu si de efect si se potriveste perfect cu personalitatea acesteia.

Vedeta americana poarta tinute simple, culori neutre si nuante care o avantajeaza. Nu da niciodata gres si arata mereu senzational. Bineinteles ca imbraca cele mai cunoscute branduri precum Luis Vuitton, Jimmy Choo si Gucci, insa deseori o putem vedea si cu branduri putin mai accesibile pentru noi, muritorii de rand, cum ar fi Aldo.

Taylor nu poarta prea des culori aprinse sau printuri, insa atunci cand o face este absolut fabuloasa. Alege culori mai indraznete atunci cand este pe covorul rosu sau pe scena, insa in viata de zi cu zi este mult mai simpla. Daca vrei sa afli cum sa adopti stilul lui Taylor Swift, acorda atentie sfaturilor de mai jos. Vei avea un stil asemanator cu al ei si vei arata grozav.

Incearca sa porti haine simple. Nu te complica cu fuste prea scurte sau topuri crop. Nu este stilul ei. Rochitele medii in nuante pale de galben, albastru sau roz sunt cele mai potrivite. Pentru sezonul rece alege nuante de gri, visiniu sau maro si axeaza-te pe linii simple. Botinele sunt preferatele artistei. Cu toc sau fara, o pereche frumoasa de botine vor adauga un plus de valoare aparitiei tale. Nu uita de accesorii: simple si de efect. Nu te incarca cu prea multe. Niste cercei finuti sau un inel frumos sunt de ajuns. Incearca sa acorzi o atentie speciala palariilor. Taylor Swift poate fi vazuta des purtand palarii negre, care pun in evidenta culoarea deschisa a parului ei.

Orice ai alege, asigura-te ca stilul pe care il adopti ti se potriveste. Sa te simti bine in pielea ta si in hainele pe care alegi sa le porti este cel mai important lucru!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top