Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt lucrurile preferate ale lui Anne Hathaway

Inedit

Afla care sunt lucrurile preferate ale lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este o actrita americana in varsta de 31 de ani pe care sigur o cunoasteti datorita rolului care a consacrat-o: Mia Thermopolis in filmul The Princess Diares. Ati mai vazut-o in The Devil Wears Prada, Becoming Jane, Bride Wars sau Les Miserables. Este pe lista celor mai frumoase 50 femei din lume si are un stil foarte interesant. Mai jos puteti afla care sunt lucrurile preferate ale lui Anne Hathaway.

Celebra actrita de la Hollywood este de parere ca cel mai indraznet pas pe care poti sa il faci in materie de moda este sa te imbraci asa cum iti doresti si sa porti orice iti surade. In cazul ei, asta inseamna sa adopti un stil usor frantuzesc si glamorous. Niciodata nu se lasa influentata si se imbraca mereu asa cum se simte bine.  Acest lucru este de apreciat, nu?

Printre piesele vestimentare preferate de Anne se numara si camasile. Simple, in carouri, din bumbac sau din denim, acestea sunt cu siguranta pe placul vedetei. Are si o regula de aur atunci cand merge la cumparat de camasi: serveste un pahar de vin mai intai!

Brandurile preferate de actrita sunt fara doar si poate Valentino, Givenchy, Calvin Klein si Rick Owens. Ii place sa poarte jeansi si botine create de designerii ei favoriti, pentru ca in ele se simte cel mai comod. Bineinteles, de cate ori ocazia ii permite.

Cand vine vorba despre cosmetice, A. Hathaway este o fana declarata a produselor Chanel. Le foloseste cu orice ocazie si stie ca sunt cele mai potrivite pentru machiajul ei. Este adepta rujurilor de culoare rosie, care ii pun in evidenta trasaturile fine ale fetei.

Pe covorul rosu celebra vedeta poarta modele simple, dar de efect. Culori precum rosu, alb sau crem ii definesc tinutele de ocazie. Voi ce credeti despre stilul actritei americanae?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top