Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce fel de genti se poarta sezonul acesta

Inedit

Afla ce fel de genti se poarta sezonul acesta

Trendurile se schimba de la un sezon la altul si daca vrei sa fii in pas cu moda si sa arati senzational trebuie sa le cunosti. Geanta este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie si poate fi piesa de rezistenta a unei tinute daca este aleasa asa cum trebuie. Poti atrage toate privirile asupra ta daca ai o geanta frumoasa.  Afla in cele ce urmeaza ce fel de genti se poarta in acest sezon!

In primul rand in trend si la mare cautare sunt ghiozdanele. De diferite forme si culori, cu imprimeuri sau de piele, acestea incep sa insoteasca tinutele celebritatilor. Pe langa asta, ghiozdanele sunt foarte practice si diverse. Poti aborda diferite stiluri, adaugand la tinuta ta un ghiozdan modern.

Gentile din material textil sunt din nou la moda! Chanel, Burberry, Hugo Boss si Marc Jacobs au adaugat la colectiile lor genti textile colorate, usoare si moi la atingere. Poti gasi modele pentru gustul tau!

Neasteptate sunt gentile din blana. Bineinteles ca dau bine in mijlocul iernii, pentru ca ofera o senzatie confortabila. In diferite culori si modele, mai pufoase sau mai netede, gentile de blana isi fac loc in tendintele acestui sezon. Dolce Gabanna, Donna Karan si Nina Ricci au inclus astfel de genti in colectiile prezentate pe podium.

Gentile supradimensionate se poarta in continuare. Desi nu sunt la fel de populare ca si ghiozdanele sau gentile din blana, acestea sunt preferate de multe doamne si domnisoare pentru ca sunt foarte practice.

Gentile de mana sunt foarte populare zilele acestea. Versace, Dior, Gucci si Lanvin au astfel de genti in colectiile lor de toamna/iarna. Sunt foarte incapatoare si se asorteaza la multe tinute.

Nu renuntam nici la gentile de tip servieta! Acestea sunt in tendinte iarna asta si marile case de moda le-au inclus in colectiile lor. Marni, Armani, Roberto Cavalli si Dolce Gabanna au diverse interpretari ale acestor genti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top