Connect with us

Revistateo.ro

Cum te descurci cu un salariu pe luna

Inedit

Cum te descurci cu un salariu pe luna

Sa te descurci cu un salariu minim sau mediu pe economie pe luna nu e tocmai cel mai simplu lucru. Dr exista solutii, si acestea trebuie sa le stii si tu.

Renunta la toate cartile de credit pe care le ai. Acestea te vor obliga la supraindatorari si din salariu vei ramane cu extrem de putini bani. O solutie ideala, daca tot vrei sa ai de-a face cu banca, este sa economisesti lunar o suma. Tine-ti banii in banca pentru vremurile grele.

Fa-ti toate calculele din timp cu ce ai de platit intr-o luna, precum si utilitatile de care ai nevoie: transport public, serviciu, scoala, haine, mancare etc. Cauta cele mai ieftine variante pentru a putea economisi mai multi bani si pentru petrecerea timpului liber.

Daca ai masina, stii bine cat consuma benzina. Renunta la masina macar de 3 ori pe saptamana si opteaza pentru autobuz. Un bilet de autobuz cu doua calatorii este mult mai simplu decat sa faci plinul din doua in doua zile.

Poti cauta o a doua slujba (part-time) pentru a-ti acoperi poftele din acei bani, atat pentru tine cat si pentru sotul si copiii tai. Intotdeauna exista o solutie pentru a iesi din impas. In cazul in care simti ca dificultatile te obosesc, daca ai o mama binevoitoare te poate ajuta cu muraturile si zacusca sau compoturile pe timp de iarna.

Este foarte important ca in fiecare luna sa pui cativa bani deoparte pentru situatii de urgenta. Asa cum si guvernul are un fond de urgenta pentru situatii neprevazute, acesta trebuie sa il gandesti si tu pentru familia ta. Niciodata nu se stie cand unul din membrii familiei se imbolnaveste si ai nevoie de tratamente medicamentoase sau ai nevoie de bani pentru diferite situatii, la scoala pentru copil, sau la serviciu. Un ban in plus iti asigura o viata fara stres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top