Connect with us

Revistateo.ro

Inelele statement sunt o piesa de rezistenta

Inedit

Inelele statement sunt o piesa de rezistenta

Orice tinuta ar trebui sa aiba un articol care sa atraga atentia, care sa scoata din anonimat. Asa s-au nascut inelele statement. Acestea sunt menite sa scoata outfit-ul unei femei in evidenta si o faca sa se simta bine cu ea insasi. Inelele statement sunt o piesa de rezistenta!

Acest tip de inele este la moda si inspira multe doamne si domnisoare sa iasa din tipare. Pot fi cu pietre transparente, cu pietre colorate, doar din metal, cu flori sau purtate pe doua degete. Tot ce conteaza este sa se potriveasca cu personalitatea ta. Chiar daca sunt ostentative sau nu, aceste inele vor atrage mereu atentia. De asta este bine sa ai mainile foarte ingrijite atunci cand le poti, pentru ca lumea le va privi cu siguranta. Unghiile si pielea ta trebuie sa fie impecabile.

Exista nenumarate modele de inele statement, multe dintre ele fiind modele unicat. Chiar daca celebritatile poarta astfel de inele create de marii designeri ai lumii si tu poti adopta acelasi stil ca al unei celebritati! Din fericire aceste bijuterii sunt foarte populare in randul femeilor si se poarta din ce in ce mai mult, aproape la orice fel de tinuta.

Chiar daca se poate ca inelul pe care l-ai ales sa nu fie pe gustul tuturor, important este sa te simti tu bine purtandu-l. Asta este distractiv la aceste accesorii: sunt din ce in ce mai iesite din comun si mai diverse. Apar zi de zi modele noi, care pe unii ii surpind, unora le displac, altii le adora. Totul depinde de gusturile tale. Vei gasi toate culorile si modelele pe care le-ai visat si cu un singur accesoriu iti vei imbunatati considerabil aspectul. Incearca sa porti aceste inele in concordanta cu piesele vestimentare pe care le-ai ales si totul va merge de minune!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top