Connect with us

Revistateo.ro

De ce consuma modelul Miranda Kerr urmatoarele alimente

Sanatate

De ce consuma modelul Miranda Kerr urmatoarele alimente

Supermodelul Miranda Kerr nu este doar o femeie extrem de frumoasa, ravnita de majoritatea revistelor pentru barbati si de moda ci si o persoana extrem de pasionata de tot ce inseamna viata sanatoasa. Miranda Kerr acumuleaza informatii despre nutritie pentru ca vrea sa fie sanatoasa, aceasta impartasind publicului larg cate ceva despre alimentele pe care le consuma si mai ales de ce. Miranda Kerr este cunoscuta si pentru relatia ei cu Orlando Bloom, cu care are un copil.

MIRANDA DESPRE PUDRA DE CACAO
„Aceasta este una dintre cele mai bune surse pentru magneziul care relaxeaza muschii si inlatura stresul. Utilizez adesea pudra de cacao in shake-uri.” Mai adaugam noi ca pudra de cacao este bogata in aminoacizi, betacaroten, zinc si mai ales fier.

CITESTE SI: TINERETE FARA BATRANETE CU ALGELE MARINE

MIRANDA DESPRE CIOCOLATA NEAGRA
„Asta este slabiciunea mea. Este totusi bogata in antioxidanti, si sunt fericita sa imi reamintesc despre asta!” Ciocolata neagra neprelucrata are o serie de beneficii pentru sanatate. In primul rand este bogata in antioxidanti si are mai putine grasimi decat ciocolata cu lapte.

MIRANDA DESPRE PUDRA DIN RADACINA DE MACA
„Bogata in aminoacizi, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale si oligoelemente, este excelenta pentru a fi mixata in smoothie-uri, iaurt, cereale, ovaz sau muesli.” Acest aliment este unul dintre cele mai populare din Peru.

MIRANDA DESPRE CLOROFILA LICHIDA
„O adaug in apa mea aproape in fiecare zi. Este alcalina in mod natural si contine vitamine, minerale si aminoacizi.” Putem adauga ca aceasta clorofila lichida poate servi in lupta corpului cu efectele vatamatoare ale excesului de carne rosie.

MIRANDA DESPRE MIEREA CRUDA
Modelul sustine ca este 100% naturala si deosebit de buna la gust. Nutritionistii si expertii in medicina sustin ca mierea are proprietati antibacteriene si anti-inflamatorii, fiind cea mai buna alternativa pentru zaharul din trestie.

MIRANDA CONSUMA SI SUC DE NONI
„Acesta este cel mai prost pastrat secret al frumusetii mele. Il beau zilnic si extractul de noni este parte a setului meu cosmetic Kora Organics. Ajuta sistemului imunitar,datorita numarului de vitamine si minerale pe care il contine”, inchide modelul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top