Connect with us

Revistateo.ro

Canapeaua neagra - DA sau NU?

Inedit

Canapeaua neagra – DA sau NU?

Multe persoane sunt reticente atunci cand vor sa cumpere o canapea neagra pentru casa lor, intrucat aduce un aer destul de sobru care poate veni puternic in contrast cu mediul, ceea ce ar putea anula intreg designul casei respective. Evident ca achizitionarea unei canapele negre are atat avantaje cat si dezavantaje.

Culmea, canapeaua neagra este cel mai usor de integrat in decor. Este ca si in cazul hainelor pe care le purtam. Negrul merge aproape la orice. In plus, canapeaua neagra este foarte practica si usor de intretinut (murdaria nu se vede atat de tare ca la canapelele deschise la culoare, de exemplu).

Canapeaua neagra poate intra in contrast cu culorile camerei fiind permisiva mai ales pentru culorile tipatoare (galben, roz, portocaliu aprins etc). Singurele culori pe care nu le suporta canapeaua neagra sunt bejul, maroul si cremul.

Canapeaua neagra poate fi usor de integrat in living si accepta motive si stiluri rustice, deoarece acestea se pliaza foarte bine pe negru. Daca ai casa realizata intr-un stil minimalist, canapeaua neagra este alegerea perfecta. Este greu sa alegi o culoare pe putini metri patrati, asa ca este mai simplu sa recurgi la o nonculoare asortabila cu orice.

Canapeaua neagra poate da insa aspect de masivitate, ceea ce constituie principalul dezavantaj. Pe de alta parte, tocmai acest aspect masiv te va ajuta sa alegi mobilierul care sa se integreze perfect in decor. Canapeaua neagra nu are pretentii in privinta mobilierelor, insa evita pe cat posibil un mobilier negru: casa ta nu trebuie sa o fie o morga sau un crematoriu!

Un alt sfat important legat de canapeaua neagra esta sa nu o pui singura intr-un living mare. Profita de toate accesoriile pentru a o completa si nu te zgarci la a cumpara niste perne dragute, viu colorate sau chiar in alb negru (carouri sau cu mesaje motivationale tiparite).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top