Connect with us

Revistateo.ro

Afla care botine ti se potrivesc

Inedit

Afla care botine ti se potrivesc

Desi se pare ca anul acesta toamna este suficient de blanda cu noi, cu totii am scos din dulapuri incaltamintea  pentru sezonul rece. Avem cateva sfaturi pentru doamne si domnisoarele care se gandesc sa isi achizitoneze o pereche noua de botine. Afla care botine ti se potrivesc si cum ar trebui sa le adaptezi tinutei tale.

In sezonul acesta se poarta foarte mult botinele pana la glezna. Marile case de moda au inclus in colectiile lor numeroase modele senzationale si se pare ca toata lumea a preluat tendintele. Le poti adapta la o multime de tinute, insa trebuie sa afli mai intai daca ti se potrivesc.

Desi femeile mici de inaltime ar putea crede ca botinele pana la glezna sunt foarte potrivite pentru statura lor, pot sa va contrazic! Acest model taie piciorul si te face sa pari mult mai scunda. Daca totusi iti plac foarte mult, trebuie sa le porti cu mare atentie si sa alegi un model cu toc. Imbraca-te cu o fusta deasupra genunchilor si fii sigura ca botina nu trece de glezna.

Botinele largi nu sunt recomandate pentru doamnele mai plinute. Acestea iti vor mari piciorul si te vor face sa pari mai voluminoasa. Daca nu te poti desparti de acest model, incerca sa alegi unul cu tocul inalt. Asa iti vei echilibra putin tinuta. Alege culori inchise, mai ales in zona tocului.

Pentru femeile inalte cu picioare subtiri se recomanda botinele care ajung aproape de jumatatea gambei. Acestea merg cu orice: fuste, rochii, jeansi si aduc un plus de stil aparitiei tale.

Daca ai talpa mica, opteaza pentru un toc mic. Daca iti plac tocurile stiletto, trebuie sa stii ca acestea sunt cele mai potrivite pentru doamnele si domnisoarele care au o silueta subtire.  Orice ai alege aisgura-te ca iti sta bine si ca te simti confortabil! Este cel mai important!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top