Connect with us

Revistateo.ro

Modele de palarii superbe pentru toamna

Stiri

Modele de palarii superbe pentru toamna

Toamna podoaba capilara este mult mai expusa si poate fi afectata grav de vant, ploaie si temperaturi scazute. Palariile sunt solutia cea mai chic ca sa te protejezi de intemperii. Adauga un plus tinutei tale si iti projeteaza parul de vremea de afara. Poti arata fenomenal daca iti alegi palaria potrivita si o asortezi cu hainele pe care le imbraci. Iti povestim acum despre cateva modele de palarii superbe pentru toamna.

Palariile in stil western pot fi integrate in numeroase tinute. Desi nu sunt atat de populare, se potrivesc de minune la jeansi si camasi. Poti completa tinuta ta cu o curea din piele si esti gata pentru o plimbare.

Alege o palarie din blana pentru o nota stilata. Sunt foarte calduroase si elegante si merg foarte bine cu paltoanele. Culorile precum alb, gri, maro sau negru sunt cele mai populare si te avantajeaza cel mai mult. Vei arata intotdeauna exceptional cu o astfel de palarie.

Daca esti o fana a modei din anii ’20 opteaza pentru o palarie cloche. Este foarte feminina si o poti integra perfect intr-o tinuta business. Niste manusi elegante iti vor completa outfit-ul.

Beretele din catifea sau angora sunt la mare cautare. Calduroase si pufoase, acestea sunt preferatele multor doamne si domnisoare. Le poti purta indiferent de varsta pe care o ai. Merg de minune la orice tinuta si sunt foarte practice.

Palariile cu flori sau funde mari sunt recomandate in special pentru doamne. Pot insoti cu succes un costum elegant sau un pantalon la dunga. Culorile cele mai cautate sunt visiniu, negru, maro, albastru inchis si gri. Vei parea mult mai sofisticata daca alegi sa porti o astfel de palarie atunci cand iesi din casa.

Palariile cu cozoroc sunt bune pentru zilele insorite. Se gasesc intr-o varietate de culori, material si modele si poti alege una care sa fie in concordanta cu stilul tau. Nu vei da gres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top