Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum sa porti dantela alba in zilele obisnuite

Inedit

Afla cum sa porti dantela alba in zilele obisnuite

Dantela este asociata feminitatea, cu puritatea si cu finetea. Totodata este asociata si cu nuntile. Multe femei se feresc sa o poarte cu ocazii obisnuite. Pur si simplu nu exista niciun motiv sa nu porti dantela fara o ocazie speciala. Poti sa optezi pentru ea in orice zi iti doresti, nu trebuie neaparat sa fii mireasa! Afla cum sa porti dantela alba in zilele obisnuite!

Deci cum porti acest material uimitor fara sa arati ca si cum esti gata sa pasesti spre altar? Simplu: o asociezi cu elemente care ii tempereaza aspectul formal. Spre exemplu denimul. Poti sa ai o rochie scurta din dantela alba, elastica si sa iti pui deasupra o vesta din denim albastru. O pereche de balerini sau pantofi oxford, o geanta din piele neagra si esti gata pentru o zi normala de munca sau scoala!

Poarta un top din dantela alba cu o pereche de blugi albastri, deasupra gleznelor. Daca iti pui in picioare si niste pantofi cu toc, tinuta asta este absolut fabuloasa! O geanta mare si alba si o coafura rebela pot completa un look de milioane. O fusta din dantela intr-o culoare pala sau chiar alba merge bine cu o pereche de balerini si o camasa din matase. Vei fi foarte stilata si eleganta daca adaugi si niste perle la gat.

Cand alegi sa porti o bluza sau o rochie din dantela alba, pune-ti o palarie interesanta, care are o culoare vie, puternica, Cu siguranta vei atrage privirile asupra ta! Nu iti fie teama sa te imbraci cu piese vestimentare din dantela, atat timp cate tesatura nu este una foarte eleganta sau pretentioasa. Exista bluze, tricouri si rochii din dantela care pot fi purtate in orice zi. Trebuie doar sa fii atenta la textura si la accesoriile pe care le porti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top