Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum sa scapi de ochii umflati

Frumusete

Afla cum sa scapi de ochii umflati

Daca esti o consumatoare de dulciuri trebuie sa stii ca zaharul cauzeaza inflamatii in corpul tau. Cel mai bine poti sa observi asta in zona de sub ochi, deoarece pielea este foarte subtire si predispusa la umflaturi. Cand vei reduce consumul de zahar din dieta ta, primele imbunatatiri vor aparea in zona de sub ochi. De asemenea, consumul de alcool cauzeaza dilatarea vaselor de sange, iar sangele suplimentar de sub ochi contribuie la pungi si la cearcane. O compresa rece cu pliculete de ceai verde (care contine antioxidanti) actioneaza ca un anti-inflamator. Ca un bonus, cafeina strange vasele de sange si contracareaza efectele alcoolului. Alte optiuni bune sunt pungile de mazare congelata, dischete din bumbac inmuiate in apa rece sau lapte degresat.

Sarea te face sa retii fluidele si provoaca balonare in tot corpul tau, mai ales sub ochi, unde nu este prea mult loc ca sa se disperseze fluidul. Daca dormi cu capul putin mai ridicat iti vei imbunatati circulatia fetei. Daca esti o persoana agitata sau nu dormi bine, acestia sunt factori siguri care duc la umflarea ochilor si la cearcane vizibile. Dupa ce te trezesti, maseaza-ti usor fata pentru a stimula circulatia. Poate dura aproximativ o ora pana ce ochii tai isi vor schimba aspectul.

Micile particule de aerosoli sunt notorii pentru ca irita pielea din zona pleoapelor. Fixativul este unul dintre cele mai periculoase produse care se pot agata de pleoapele tale. Daca nu poti renunta la ea, spala-te pe fata imediat dupa ce il folosesti. Astfel vei indeparta majoritate particulelor care iti pot irita pielea din jurul ochilor.

Alergiile si problemele sinusurilor afecteaza fata. Mergi la un medic care sa iti prescrie un tratament pentru simptomele alergiilor, daca ai asa ceva. Atunci este cel mai greu sa scapi de umflaturile de sub ochi: cand esti alergic si stranuti incontinuu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top