Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturiste contra caderii parului

Stiri

Remedii naturiste INEDITE contra caderii parului

Nu este nimic mai atragator de cat un par puternic, stralucitor si plin de sanatate. Totusi, caderea parului este o problema de care sufera multe persoane. Sunt mai multi factori care afecteaza firul de par, printre care fumatul, stresul, deficientele nutritionale, factorii genetici, dezechilibrul hormonal, Folosirea produselor chimice sau anumite medicamente. Si bolile precum tulburari ale tiroidei, bolile autoimune, sindromul ovarului polichistic si bolile cronice pot afecta caderea parului. Uitati niste remedii naturiste inedite contra caderii parului, care va vor ajuta!

Podoboaba ta capilara este formata din aproximativ 100.000 de fire si se considera foarte normala pierderea a 50-100 de fire de par pe zi. Dar atunci cand pierzi mai mult decat atat, esti timpul sa iei unele masuri astfel incat sa nu ajungi la chelie. Multe ingrediente naturale si accesibile pot fi utilizate la domiciliu pentru a putea  combate pierdea parului.

Primul pas este sa va masati scalpul cu uleiul adecvat. Astfel se intensifica fluxul sangelui si puterea radacinilor firului de par sporeste. De asemenea, va puteti relaxa si elibera de stres. uleiurile indicate sunt cele de: ricin, migdale, nuca de cocos, germeni de grau sau argan. In uleiul de baza puteti adauga cateva picaturi de ulei esential de rozmarin. Masati pielea capului o data pe saptamana, prin miscari usoare. Pentru un par cu un aspect natural si puternic, utilizati ulei de coacaz indian, cunoscut sub numele de amla. Acesta are proprietati antioxidante, antiinflamatorii si exfoliante. Ajuta la mentinerea unui scalp sanatos si la cresterea firelor de par.

CITESTE SI:CE ULEI TREBUIE SA FOLOSESTI PENTRU PARUL TAU

Sucul de ceapa ajuta datorita continutului ridicat de sulf, care regenereaza foliculii de par si reduce inflamatia. De asemenea, proprietatile sale antibacteriene distrug microbii care cauzeaza infectii ale scalpului, implicit caderea parului. Puneti o ceapa pe gratar cateva minute si apoi stoarceti-o si strecurati sucul. Aplicati-l pe scalp si stati asa 30 de minute. Puteti amesteca sucul de ceapa cu 2 lingurite de gel de aloe vera sau ulei de masline. Dupa tratament, spalati parul.

Radacina de lemn dulce este o alta planta care are un rol important in combaterea caderii parului. Previne deteriorarea acestuia, deschide porii si calmeaza scalpul. De asemenea te ajuta sa scapi de matreata si este foarte indicata pentru barbatii care au chelit. Adaugati o lingura de radacina de lemn dulce si o lingurita de sofran la o cana de lapte. Amestecati bine. Aplicati pasta pe chelie si lasati-o peste noapte. Dimineata spalati-va pe cap. Urmati acest remediu de 2 ori pe saptamana si veti vedea rezultatele. De asemenea puteti sa beti ceai de lemn dulce.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top