Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce coafuri te fac sa arati mai tanara

Par & Coafuri

Afla ce coafuri te fac sa arati mai tanara

Uita de liftingul facial! Coafura potrivita te poate intineri cu cativa ani buni. Afla ce coafuri te fac sa arati mai tanara!

Trucul nostru preferat este bretonul. Un breton lung, care sa cada pe o parte a fetei si sa arate natural, distrage atentia de la orice linie fina de pe fata ta si creaza un look fin, atemporal. Nu evita bretonul, orice varsta ai avea!

Vestea buna este ca poti sa porti parul lung si dupa 40 de ani. Unele femei cred ca trebuie sa isi taie parul dupa o anumita varsta. Gresit! Stilul acesta poate fi inca magulitor. Cheia este sa eviti parul drept din zona fetei. Parul ondulat in niste valuri fine si naturale iti da un aspect tineresc si bonus – te ajuta daca ai un gat mai putin perfect.

CITESTE SI: VEZI CUM TREBUIE SA TE TUNZI IN FUNCTIE DE FORMA FETEI

Scoate-ti in evidenta pometii! O tunsoare bob mai lunga in fata si mai scurta in spate iti lumineaza si deschide fata. Nu uita si de bretonul pe o parte! Daca le combini, ai un aspect modern si natural. De asemenea, un cap plin de bucle elastice merge bine cu o atitudine tinereasca si atrage atentia de la orice semn de imbatranire a fetei si a gatului. Trucul este sa folosesti doua ondulatoare de marimi diferite pentru a crea un aspect putin ravasit. La final poti sa treci mana prin par si sa dai cu putin fixativ.

Unul dintre cele mai puternice trucuri pentru intoarcerea in timp este culoarea –  si nu vorbim neaparat despre acoperire. Opteaza pentru niste reflexe de caramel care iti vor lumina fata. Ai grija insa, sa nu exagerezi! Totodata culoarea te poate si imbatrani inainte de vreme. Renunta la nuantele inchise si opteaza pentru unele mai deschise cu 2 tonuri decat culoarea ta naturala. Asta va sublinia trasaturile fetei. Totusi, ia in considerare si culoarea pielii tale. Nu vrei sa pari mult prea palida.  Cel mai bine este sa apelezi la un stilist pentru look-ul perfect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top