Connect with us

Revistateo.ro

6 pasi pentru gene mai frumoase

Frumusete

6 pasi pentru gene mai frumoase

Genele lungi, puternice si atragatoare sunt definitorii pentru o femeie. Nici nu iti imaginezi ce efect pot avea ochii tai, daca ii ingrijesti cum trebuie. Nu in zadar se spune ca ochii sunt ca o carte deschisa, ei spun multe despre tine. Mai jos iti arat 6 pasi pentru gene mai frumoase, mai lungi si mai puternice.

1. Ia-o usor. Fii foarte delicata cu ochii tai. Radacina genelor este foarte firava si se poate rupe cu usurinta din cauza obiceiurilor noastre de zi cu zi. Evita frecarea ochilor cat mai mult posibil.

2. Cand folosesti un ondulator pentru gene, nu trage de pleoape!

3. Indeparteaza rimelul la sfarsitul zilei. Rigiditatea acestuia poate rupe genele foarte usor. Desi nu vrem sa recunoastem, multe dintre noi suntem prea lenese sa ne demachiem seara, dupa o zi obositoare. Foloseste un demachiant special, delicat. Nu freca prea tare genele si nu trage de ele. Daca demachiantul este de calitate, va indeparta cu usurinta rimelul.

4. Elimina eventualele acumulari de rimel, cand acesta este inca umed si iti poti pieptana genele cu usurinta.

5. Nu depasi termenul inscriptionat pe ambalajul rimelului. Reinnoieste-l o data la 3 luni pentru a fi sigura ca genele tale sunt sanatoase si nu le umpli de microbi. Aceasta aduna germeni care pot cauza infectii grave. Desigur, daca poti evita utilizarea machiajului este grozav.

6. Daca ai probleme sau boli ale ochilor, evita produsele cosmetice de orice fel. Genele au un scop dincolo de frumusete. Ele te projeteaza de materiile straine care pot ajunge in ochi.

O geana rezista aproximativ 3 luni, dupa care va cadea. In locul ei creste alta intr-un timp de 2 luni de zile sau chiar mai mult. Deteriorarea lor poate face parul mai fragil, mai subtire si mai scurt atunci cand creste din nou. Iar daca le faci prea mult rau foliculilor, s-ar putea sa se opreasca din crescut si sa ai genele mult mai rare. La fel cum ai grija de podoaba capilara, trebuie sa te ingrijesti si de gene. Iata o sugestie simpla: aplica un strat subtire de ulei de ricin pe gene si ramai cu el pe timpul noptii. Maseaza-ti pleoapele cu ulei de argan inainte sa te duci la culcare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top