Connect with us

Revistateo.ro

Noi surprize de la Apple: iPad Air 2 si iPad Mini 3

Stiri

Noi surprize de la Apple: iPad Air 2 si iPad Mini 3

Apple a anuntat aseara noua generatie de iPad, iar anuntul a facut deja inconjurul lumii, clientii asteptand cu nerabdare noile produse. Mult asteptatele iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost deja anuntate oficial insa doar una dintre ele a primit actualizarile hardware mult asteptate.

Noul iPad Air vine cu performante de 12 ori mai mari decat prima sa varianta, cea lansata in anul 2010. Care este motivul? Noul cip A8X. Acesta ofera un CPU cu 40% mai performant decat A7, cat si un GPU de 2,5 ori mai rapid. In plus, A8X este construit pe trei miliarde de tranzistori, ceea ce il face cu totul special.

iPad Air 2 este cel mai subtire dispozitiv de la Apple, fiind cu 18% mai subtire decat primul iPad. Si nu este vorba doar despre compania regretatului Steve Jobs deoarece iPad Air 2 este cea mai subtire tableta de pe piata tuturor tabletelor. Solutia curajoasa aleasa pentru subtierea tabletei se numeste in-cell, pentru display. Faptul ca este cea mai subtire tableta nu o face mai putin autonoma si mai putin performanta, ba dimpotriva.

Un lucru care ii va mai bucura pe pasionatii de gadgeturi este legat de protectia din sticla care le va permite sa vada clar si in bataia razelor solare. Practic, sticla, suprafata tactila si ecranul sunt acum o singura componenta. Butoanele laterale seamana cu cele de la iPhone 6, elegante, moderne si discrete.

ipad

Cat despre conectivitate, compania se lauda cu integrarea unui modul WiFi compatibil cu standardul 802.11ac. In plus, iPad Air 2 beneficiaza de senzor de amprente, care va oferi autentificarea biometrica in aplicatii.

ipad-mini-3-640

Cat despre iPad Mini 3, actualizare harware pare ceva mai saraca. Nu aduce mari schimbai fata de iPad Mini 2, cu exceptia unui senzor nou integrat, TouchID. Tableta se prezinta cu acelasi procesor A7, acelasi display de 7,9”, WiFi n si camera de 5 megapixeli. Culorile sub care vor fi disponibile noile produse Apple sunt Space Grey, Silver si Gold.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top