Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 octombrie 2014

Horoscop

Horoscop 19 octombrie 2014

Horoscop 19 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 18.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 19 octombrie 2014- Berbec
Discuta cu o persoana a carui intelepciune o pretuiesti, cum ar fi un prieten mai in varsta, un parinte, un mentor, pentru ca ceea ce are sa-ti spuna are efecte mobilizatoare asupra ta. El stie ce spune, iti vorbeste dintr-o aprofundata cunoastere a unor domenii in care tu esti inca incepator. Urmeaza-i exemplu, mergi in urma sa cu incredere, pentru ca ai enorm de invatat de la acest om. Iti e cu ceva mai presus, cu un pas inainte prin studiu si deschidere spirituala, si daca incerci sa-i semeni in aceasta privinta, vei avea numai de castigat. Tot ce-ti impartaseste va sta la baza evolutiei tale.

Horoscop 19 octombrie 2014- Taur
Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

Horoscop 19 octombrie 2014- Gemeni
Stai pe loc, nu mai face nimic in directia acelui plan pe care il pretuiesti cel mai mult. Eventualele tale stradanii nu ar face decat sa complice si mai mult lucrurile, ca atare permite-ti un ragaz pasiv, in care sa lasi acel plan sa evolueze de la sine, singur, fara alte stimulente de pe margine. Bucura-te ca l-ai pornit, ca i-ai imprimat un ritm de evolutie si acum stai si asteapta, privind ca la teatru cum se ridica totul pe fagasul cel bun. Uneori nu e nevoie sa faci altceva decat sa apesi butonul de start si sa privesti desfasurarea filmului cu incredere si optimism ca finalul va fi unul fericit.

Horoscop 19 octombrie 2014- Rac
Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica, de parca ai calca pe gheata subtire.

Horoscop 19 octombrie 2014- Leu
Daca nu-ti tii sub control nervii, astazi, risti sa rupi totul la primul impuls si sa pornesti intr-o directie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relatie care dureaza de ani de zile, de a te debarasa de un grup intr-un moment de iritare maxima, de a renunta la un proiect doar pentru ca ai ajuns intr-un impas, sunt mai mari astazi, de aceea ar fi bine sa te calmezi inaintea oricarei decizii cu iz categoric. Daca o iei la nervi, sub imperiul emotiilor negative de moment, ai putea alege op cale pe care, mai devreme sau mai tarziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

Horoscop 19 octombrie 2014 – Fecioara
Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exagerezi cu aceasta atitudine? S-ar putea sa fie doar o impresie gresita, pentru ca partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea sa ti-l impartaseasca anume pentru a nu te ingrijora si pe tine, dar tu tratezi gresit discretia sa, ca pe un semn ca se ascunde de tine. Inainte de a-l trata cu ostilitate, incearca sa vezi ce se intampla cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniste.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top