Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 20 octombrie 2014

Stiri

Horoscop 20 octombrie 2014

Horoscop 20 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 20.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 20 octombrie 2014- Berbec
Daca stai si te complaci intr-o zona terna in care nu se mai schimba nimic fara a-ti pune imaginatia la treaba, fii sigur ca totul se va transforma intr-o confortabila banalitate. Nu esti tu genul de om care se lasa furat de lene si dezinteres, asa cum te influenteaza unii din jurul tau mult prea comozi sa faca ceva cu viata lor, ca atare scoate la lumina gandurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru ca tu ai un bagaj imens de resurse. Alunga-i din viata ta pe cei care te trag inapoi in loc sa te lase sa urci si incepe sa cladesti cu incredere ce ai in minte.

Horoscop 20 octombrie 2014- Taur
Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

Horoscop 20 octombrie 2014- Gemeni
Se aud vesti bune care aduna lumea in jurul unui punct de atractie de care poate beneficia fiecare in parte intr-un anumit fel. Si tu ai avut un rol la acest succes care merita celebrat cu atata bucurie, poate chiar si cu un iz festiv, pentru ca toata lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosfera de petrecere in jurul tau si te bucuri din toata inima pentru succesul ce sta la baza acestui moment placut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie si mai mult oamenii si strange si mai puternic relatiile cu cei din jur, de parca ati fi o mare familie.

Horoscop 20 octombrie 2014- Rac
Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

Horoscop 20 octombrie 2014- Leu
Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

Horoscop 20 octombrie 2014 – Fecioara
Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunostintele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasa-i pe acestia sa se vaite cat vor, pentru ca tu ai cu totul alte resurse si o viziune mult mai optimista asupra lucrurilor. Cat timp tu crezi cu tarie ca ceea ce vrei sa obtii este palpabil, ce rost sa pleci urechea la judecati negative? Unii nu stiu altceva decat sa critice si sa puna altora bete in roate, dar numai de tine depinde sa nu te lasi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva in minte si doar intr-acolo trebuie sa-ti canalizezi gandurile!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Dragomir Cristina

    2014-10-19T17:23:55+03:00 at 2014-10-19T17:23:55+03:00

    mda…superb …musafiri nepoftiti azi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top